Ünlüler ve Çocukları: J-Lo ve Kızı Emme

by - 22:51

         Jenifer Lopez 2004 yılında Marc Anthony'yle evlenmişti hatırlarsanız. 2008 yılında da ''Emme ve Maximillian'' adlarında ikiz bebekleri olmuştu. Nerdeyseyaşına gelen ikizleri J-Lo'muz öyle bir giydiriyorki büyümüşte küçülmüş gibi oluyorlar ve son derece şık görünüyorlar. Bunu sizede göstermek istediğim içinde bu yazıyı hazırladım...  :)







Bu ünlülerin sanırım çocuklarını kucaklarında taşıma hastalığı var. Kimi görsek hep kucağında çocukları neyse Jennifer Lopez, Emme ve Maximillian daha 2 yaşındayken Gucci'nin çocuklara özel hazırladığı koleksiyonu tanıtmak için katalog çekimleri yapmıştı onlarla. Bebekliklerinden beri her gittiği yere onlarıda beraberinde götürüyormuş J-Lo. Set çekimleri, konserler, moda haftaları, tatiller vesaire vesaire aklınıza gelebilecek her yere onlarla gidiyormuş. Hatırlarsanız İstanbul'a geldiğinde de çocukları yanındaydı. (Maximillian'ı kucağında taşıdığı fotoğraftaki el hareketini gördünüz mü sanki ''hayırdır bir sorun mu vardı'' der gibi.) 



J-Lo kızıyla pek bir örnek giyinmiyormuş ama yinede uyumlu olmaya çalışıyormuşlar. Kızına her ne kadar çook pahalı kıyafetler alsa, giydirsede çocuk yine çocuk gördüğünüz gibi. Emme'nin suratındaki çiçekli böcekli süslemenin ve elindeki oyuncağın farkına varmamanız imkansız...  :) 



J-Lo, çocukları ve yeni sevgilisi Casper Smart amerikan futbolu oynamaya gitmişler. Tabi çocuklar oynamadığından J-Lo ve sevgisilisi Casper Smart kırmızı-beyaz formalarını giymişler ama farkındaysanız Emme'nin üzerinde kırmızı-beyaz çiçekli bir elbise
var ve annesine uyum sağlamış...
Yine çocuklarıyla gittikleri bir maçtan diğer fotoğrafta ve ordada üçü birden forma giyerek birbirlerine uyum sağlamışlar...    :)


Emme'nin kıyafetleri çok sevdiğini söyleyen Jennifer Lopez onu Chanel defilesine götürmüştü ve üzerinde taşıdığı pahalı aksesuarlar olay olmuştu hatırlarsanız. Emme'nin tattığı kelebekli çantası yaklaşık 2100 dolar ve kelebekli broşuysa 300 dolar civarındaymış. Gördüğünüz gibi daha şimdiden bu kadar pahalı eşyalar kullanmaya başlayan Emme umarım geleceğin Paris Hilton'ı falan olmaz...



Kendinize iyi bakın...  :)


You May Also Like

0 Yorum

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡