Spor Ayakkabı Trendi

by - 01:19


Spor ayakkabılar uzun bir aradan sonra tekrar aramıza döndüler. Isabel Marant'ın Sneakerslarıyla yeniden hatırlanmasına sebep olduğu dolgu tabanlı spor ayakkabılar bu senenin hit parçalarından olmaya devam edeceğe benziyor. Dolgu tabanlar Isabel Marant'ın Sneakersları tarzında trend olmaya devam ederken onun yanında flatform tarzında olan spor ayakkabılarda trend olmaya başladı...



Bileğe doğru yükselen ve koşu ayakkabıları hemen hemen her markada vardır bildiğimiz gibi ve bu sene Converse'lerimiz yerine bunları çok sık kullanacağız gibi duruyor. Koşu ayakkabılarıysa daha çok feminen tarzda kullanılan parçalardan olacak gibi baksanıza...


Bileğe doğru yükselen kalın tabanlı spor ayakkabılarsa her kombine uyuyor resmen. İsterseniz bir şort+askılı bluzla isterseniz bir tulumla yada bir elbiseyle kombinleyin farketmez yeterki şık giyinin ve altınada spor ayakkabınızı giyin işte olay bu kadar basit...  :)


Skinny pantolonlarla, mini deri eteklerlede çok şık kombinler yapılıyor gördüğünüz gibi. İlla klasik giyincek değiliz ya birazda içimizdeki asi ruhu böyle değişik kombinler yaparak dışa vurabiliriz...  :)


Bu trend sırf biz bayanlara özelde değil! Baylar sizin içinde geçerli. Klasik bir takımın altına yada spor tarzda giyineceğiniz bir gömlek+pantolonun altınada giyebilirsiniz...   :)

**

Bu trend sayesinde uzun zamandır sadece spor yaparken giydiğimiz spor ayakkabılarımız günlük hayatımıza geri dönüş yapacağa benziyor. Bence hiç bir sakıncası yok. Şık bir kombinin altına topuklu giyipte saatlerce eziyete katlanmaktansa ben bu trendi çok yakından takip etmeyi tercih ederim. Peki siz nasıl buldunuz bu trendi? Sizde günlük hayatınızda bu trendi uygulamayı düşünür müsünüz???

You May Also Like

2 Yorum

  1. Ben zaten hiçbir zaman spor ayakkabılarından vazgeçmedim. Özellikle bahar aylarında favorim beyaz+pastel ağırlıklı sporlar. Rahat olmak gibisi var mı :)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle sana katılıyorum. Bu yaşıma geldim hala vazgeçemiyorum düz tabanın giymenin verdiği rahatlıktan. :)

    YanıtlaSil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡