Dizi Tavsiyesi: The Carrie Diaries

by - 10:57


           Bu sefer daha farklı bir konuyu size tavsiye etmek ve haberdar etmek istedim sizi. Eğer sizde yaşımız yayınlandığı zaman küçük olmasına rağmen Sex And The City'yi benim gibi izlemiş nesildenseniz ve dizi bittiğinde üzüldüyseniz. Artık rahat bir nefes alabilirsiniz. Çünkü Sex And The City farklı bir versiyonla geri döndü.


         Bu veriyonda Sarah Jessica Parker,Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon gibi oyuncular yani Samantha, Charlotte, Miranda ve tabi Carrie'yi canlandıranlar yok. Carrie dışında alıştığımız kimse yok, Mr. Big bilem yookkk! :(  Gerçi Carrie'de o alıştığımız Vogue'da çalışan süpsüper giyinen kadında değil. Bizim güzel Carrie'mizin gençlik hallerinin anlatıldığı bu dizide onu Anna Sophia Robb canlandırıyor. 




              ''80'lerde Carrie Bradshaw nasıldı? O olgun kadın haline nasıl geldi? Lisede giyim tarzı nasıldı? Arkadaşlarıyla arası o zamanda iyi miydi?'' gibi sorular sizinde zaman zaman aklına geldiyse senaristlerde bizi düşünmüş ve o dönemlerini bize göstermek istemişler...




                  Dizinin ilk bölümü dün yayınlandı ülkemizde de. Ben daha izleyemedim ama eğlenceli bişey olacağa benziyor. Manhattan'ı karış karış nasıl keşfedicek, nasıl o kadına dönüşmüş bunları bende öğrenmek istiyorum ve tabiki izlemeyi düşünüyorum bu diziyi...



                              

          Birde yine sizi düşündüm ve siz aramayın diye dizinin promo tanıtım videosunu koydum izleyebilmeniz için. Bakalım sizde benim gibi beğenicekmisiniz bu diziyi???

You May Also Like

4 Yorum

  1. ben çok beğendim diziyi çok eğlenceli..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum sana. Bencede öyle ama yinede gözlerimin Sarah Jessica Parker'ı aramadığını söylesem yalan olur. :)

      Sil
  2. Diziye çok ara veriyorlar,üzülüyorum bitecek diye.Çok keyifle izliyorum ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet öyle oluyor. Zaten ben 2. sezona başlamadım yaa stokluyorum böyle bazı dizileri. :))

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡