Hamile Meryem Uzerli'nin Güzelliği

by - 00:30

Muhteşem Yüzyıl dizisi sayesinde Almanya'da yaşayan bir Türk kızını yani Meryem Uzerli'yi tanımış olduk. Hürrem Sultanı canlandırmasıyla ve o bozuk Türkçesiyle kalplerimizi fethetti. Daha sonra yine onun sayesinde Tükenmişlik Sendromu diye bir hastalıkla tanıştık ve o diziyi bırakıp Almanya'ya geri döndü. En son yazın Ayşe Arman'ın onunla röportaj yapması sayesinde hamile olduğunu ve çocuğunun babasının ne onu ne de çocuğunu istemediğini,sevmediğini vs. öğrendik. Hepimiz haline çok üzüldük. Meryem Uzerli bu halleriyle bize aslında kadınların ne kadar güçlü olduğunu çok iyi kanıtlamıyor?




Urban Ruhts'a verdiği bu pozlarla ve bir ortaya çıkıp bir yok olması bence sırf kadınların değil kendisininde çok güçlü olduğunu kanıtlamasına yetiyor. Ayrıca bence bu hamilelik sanki onu dahada güzelleştirmiş. Kendisini ve bebeğini istemeyen adamada neler kaçırdığını bir kez daha kanıtlamış. Siz nasıl buldunuz Meryem Uzerli'nin bu hamile pozlarını? Sizcede güzelliğine güzellik katmamış mı hamilelik? Sizin görüşleriniz nasıl bu konu hakkında?



Kaynak:Facebook



Kendinize iyi bakın...  :)


You May Also Like

8 Yorum

  1. Bende facebook sayfasında denk geldim. Önce eski fotoğrafları falan sandım hamile ya hani bu kadar hoş beklemiyordum, dizi zamanlarında kilo problemleri olduğu için. Daha da güzelleşmiş ve fotoğraflara bakınca kilo problemi çok fazla olmamış gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru söylüyorsun bide biz onu zaten o hafif balık etli haliyle çok sevdiğimizden ve alıştığımızdan bencede pek kilo almış gibi durmuyor. :)

      Sil
  2. Çok tatlı olmuş.Zaten hep güzeldi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede hep güzeldi, bu haliylede çok güzel olmuş. :)

      Sil
  3. gerçekten çok güzel bir bayan hamilelikte çok yakışmış kendisine istediğin kadar güzel ol,kariyerli ol,farketmez işte erkekler bu kadar lar (yine feministligim tuttu).ama kadın olmak güçlü olmak başka işte hiç bir erkek bir bayan kadar güçlü olmaz fiziken değil tabiki beyin gücü annelik gücü kadınlık işgücellik gücü .... neyse çok konuştum bu olaya çok kızmıştım zaten sinir olmuştuk kızlarla şimdi meryem uzerliyi böyle görmek bana çok iyi geldi işte kadının gücü ve güzelliği__________

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazın bende ilk duyduğumda çok kızmıştım o adama! Hele o yok sen Türkiye'de olsan çoktan o bebeği aldırtmıştın Almanya'dasın diye bişey yapamıyorum gibi laflara fazlasıyla köpürmüştüm.Beyinsizlik! Neyse bende çok konuşmayayım bu konuda zaten Meryem Uzerli bu haliyle yeterince konuşuyor, seninde dediğin gibi canım kadının gücü ve güzelliği. :)

      Sil
  4. Yaramış vallahi, ne denir ki başka!

    sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet kesinlikle Sedef'cim hamilelik yaramış ve yakışmış :)
      Sevgilerle

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡