Yükselen Trendlerden: Dr. Martens Boots

by - 00:30

 Dr Martens botları eskiden sadece punkçılar, rockçılar, gotik tarzdakiler kısacası kendine asilik havası katmak isteyenler kullanıyormuş. Şimdilerdeyse herkesin ayağında olan bu botların etkisi yurtdışında yıllardır sürüyor ama bizim şimdilerde dikkatimizi çekmeye başladı. Özellikle bu sene nerdeyse herkesin ayağındalar! Çok konuşulup, yazılıp çizilen hatta giyilen Dr Martens botlar hakkında bende birkaç şey söylemeden duramayacağım...



 Dr Martens botları nerdeyse her tarza ayak uyduruyor. Mesela mini bir elbiseyle yada şifon bir elbiseyle, etekle kombinlenebiliyor. Bu sene yine çok tercih edilen yüksek bel çan eteklerle yada dar kesimli eteklerle yapılan kombinlerlede çok uyumlu olduğunu düşünüyorum. Yani illa asi tarzdaki kombinlerle kullanılması gerekmiyor. Ayrıca havalar ısındığında şortların altınada çok yakışacak olan bu botlar tam bir harika!



 Tabi bir erkek tarafından tasarlandığı için ilk zamanlar sadece onlar kullanıyormuş biz bayanlar 1980'lerden itibaren faydalanmaya başlamışız. Onlarda kombinlerinde bu botları en az bizim kadar çok kullanıyor. Çokta iyi kombinler ortaya çıkartıyorlar! Bu sene sokak stillerinde en çok gördüğümüz şey klasik tarz kombinlerin altına Dr Martens botların giyilmesi olduğundan o kombine başrolü verdim. Tabi bu diğer kombinleride beğenmediğim anlamına gelmez. Hepside ayrı tarza, ayrı zevke hitap ediyor. Örnek alması gerekenlere duyurulur...



Gwen Stefani - Jessica Alba - Avril Lavigne - Miley Cyrus - Jessica Szhor - Jennifer Hudson




***


Şu sıralar herkesin ayağında olan bu botlar kullandıkça daha değerli hale geliyormuş. Giydikçe rahatlayan ve güzelleşen bu botları ben çok beğeniyorum ama şu sıralar gözüme kestirdiğim başka modeller olduğundan alma girişiminde bulunmadım. Ülkemizde EnModa ve Yeşil Kundura'da satılıyorlarmış. Siz nasıl buluyorsunuz Dr Martens botlarını? Sizde kullananlardan mısınız?



Kendinize iyi bakın... :)

You May Also Like

2 Yorum

  1. Dr martens botlara ulasamayanlar icin bambi de birebir benzer modeli var ustelik trendyolda 60 lira gibi bir fiyata da sahip olabilirler :) yine cok hos bir post olmus canim ellerine saglik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa evet bambi'de bende görmüştüm iyi oldu söylediğin tatlım ayrıca çok teşekkür ederim... <3 ^_^

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡