Modası Geldi: Süet Şeyler / Suede Things

by - 01:30

 Symphony of Silk My Daily Style - The Blonde Salad - We Wore What - Mi Armario en Ruinas - Song of Style 

Merhabalar!

Sıcakların yavaştan bastırmaya başladığı şu günlerde size İlkbahar/Yaz 2015 sezonuna damgasını vuran ve vurmaya devam edecek olan 70'lerden günümüze ışınlananlardan olan Süet şeylerden sizlere bahsetmek istedim. 'Havalar ısınıyor ne süeti?' demeyin valla giyen giyiyor. Hemen birkaç ayrıntıya değinmeye geçelim mi???



Bu sezon süet olan herşey tam anlamıyla en hit parçalardan! İsterseniz etek, elbise, pantolon istersenizde ceket, yelek yada mont vs. gibi parçalardan birini seçin ve dolabınıza atın. Buarada renk olarakta kahverengi ve yeşilimsi tonlarda olanlar makbul. Kombinlenmesi kolay parçalardan biri olduğu içinde çok rahat ve işlevsel kullanım imkanını sizlere sunuyor. İlerleyen günlerde tek tek, ayrı ayrı süet olan parçaları incelemeye devam edeceğiz fakat bu konuya önceden bir giriş yapalım istedim. Siz ne düşünüyorsunuz süet şeyler hakkında? Sizin sevdiğiniz materyaller arasında mı yok değil mi? Sizin görüşlerinizide öğrenmek isterim...






You May Also Like

2 Yorum

  1. Süeti çok seviyorum ben de. Benim için hiç geçmez bu moda :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa ne güzel tatlım. Ben ruh halime göre bazen çok seviyorum bazende sıkılıyorum. Arada dolapta kaybedip sonra ortaya çıkarıyorum :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡