Kırmızı Halı: Fahriye Evcen'in Cannes Film Festivali 2015 Kıyafeti

by - 01:30

 Merhabalar!

68. Cannes Film Festivaline bu sene L'oreal Paris markasının güzellik elçisi olarak giden Türk ünlüler arasında Fahriye Evcen'de vardı. Çok aşırı sevdiğim ve ilgilendiğim biri olmamasına rağmen oyunculuğunu beğeniyorum. Kendine has o sade güzelliğini ve giyimini yine bizlere göstermiş oldu. Hadi gelin Fahriye Evcen'in Cannes Film Festivali'nin kırmızı halısında nasıl giyindiğine bakalım mı???



Fahriye Evcen, geçtiğimiz gün Carol filminin gösterimine bu beyaz sade ama dikkat çekici elbisesiyle katılmış. Elbisenin modeli uzun ve dümdüz, askılı fakat askılarına kol takılmış ve pelerinimsi bir hava verilmiş. Gerçekten değişik ve farklı bir elbise giydiği hatta kırmızı halıda gördüğümüz çoğu ünlüden daha güzel göründüğü için onu takdir ediyorum. Elbisenin sade havasına uyum sağlayan at kuyruğu ve siyah buğulu makyajıyla çok hoşuma gitti. Siz ne düşünüyorsunuz? Siz Fahriye Evcen'in kıyafetini nasıl buldunuz? Sizin fikirlerinizide mutlaka duymak isterim...


Kaynak:L'oreal Paris




You May Also Like

4 Yorum

  1. Bence de harika gozukuyor. Zaten bu kadinin hem gece hem gunluk kiyafetleri cok sade, risksiz ama asil oluyor. Cok begenirim kendisini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle canım sade ve risksiz seçimler yapıyor ve çok asil görünüyor. :)

      Sil
  2. şahane görünüyor. Çok şık , çok sade ve çok asil...

    YanıtlaSil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡