Michael Kors: Rosie Huntington Whiteley & Heidi Klum

by - 00:05

Bu gördüğünüz bizde anane yada babanelerimizin giydiği basma kumaşına benzer desenli elbise bir Michael Kors eseriymiş! Michael Kors'un pre-fall 2013 sezonu için yaptığı bu yaprak desenli straplez elbisenin fiyatı 1.300 Euro civarıymış. Tabi Michael Kors bir elbise yaparda onu giymeyen kalır mı? Tabiki hayır! Rosie Huntington Whiteley ve Heidi Klum bu elbiseyi giyenlerdenken bende onları karşılaştırmak istedim. Hangisine daha çok yakışmış olduğuna hep beraber karar verelim mi???



Süper modellerin baştacı olan Heidi Klum bu Michael Kors elbisesini America's Got Talent'a katılırken giymiş. Ayakkabı seçiminide Jimmy Choo'nun 'Jada' modelinden yana kullanmış. Belinde de zincir formunda bir kemer var farkettiyseniz. O kemer sayesinde bence elbiseye bir hava katmış...


Rosie Huntington Whiteley bu elbiseyi Vogue'un ev sahipliği yaptığı Londra'daki akşam yemeğinde giymiş. Rosie ise ayakkabı tercihini Jean-Michel Cazabat marka topuklulardan yana kullanmış. Yine Rosie'de beline siyah deri bir kemer takmış. Açıkcası ben çok basit buldum onun kombinini çünkü elbiseye siyah renk hakimken beyaz topuklu ayakkabı giymek bence pek iyi bir fikir değil! 


Kaynak:Perez Hilton



***


İki ünlü süper model Rosie Huntington Whiteley ve Heidi Klum'un yaptıkları kombini elimden geldiğince size açıklamaya çalıştım. Ben bu elbiseyi Heidi Klum'un Rosie'ye göre çok daha iyi taşıdığını düşünüyorum. Rosie zaten inceliği göz önünde olan belini o kemerle dahada gözümüze sokmuş! Adeta ''bakın ben bir kemik torbasıyım'' dercesine vücudunun inceliğini meydana çıkarmış olmasından mıdır nedir bilmem ama onu beğenmedim! Siz ne düşünüyorsunuz Michael Kors'un bu elbisesi hakkında? Sizce hangi süper model daha iyi taşımış bu elbiseyi? Sizinde fikirlerinizi öğrenmek için sabırsızlanıyorum...



Kendinize iyi bakın...  :)

You May Also Like

3 Yorum

  1. Göz var nizam var heidi daha iyi taşımış tabi ama gönlüm heidi cadısından ziyade köfte dudak rosie'dan yana kesinlikle:)

    YanıtlaSil
  2. What a beautiful dress, they both wear it well!

    YanıtlaSil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡