Kırmızı Halı: InStyle Awards 2015

by - 01:30

Olivia Culpo - Selena Gomez - Gwyneth Paltrow

 Merhaba!

Geçtiğimiz gün Los Angeles'da Getty Center'da gerçekleşen bu seneki InStyle Awards'ün kırmızı halısına birlikte göz atalım istedim. Herkesi göstermem mümkün olmadığından katılanlardan gözüme çarpanları sizlere göstereceğim...

Selena Gomez, Louis Vuitton defilesinde sergilendiği şekliyle kombini giymeyi tercih etmiş. Gwyneth Paltrow'un giydiği siyah derin V göğüs dekolteli Schiaparelli Couture elbiseyse çok güzel görünmüyor mu?



 Kate Hudson'ın tercihlerini genelde beğenirim fakat bu sefer çok beğenmedim. Vücuda oturan, kuyruklu floral desenli Giles elbiseyi tercih etmesi bana bir garip geldi. Sizce nasıl görünüyor?



 Miranda Kerr



 Alessandra Ambrosio



Kim Kardashian - Dakota Johnson - Diane Kruger

Görseller Google'dan Alıntıdır.


Instyle Ödül gecesinde bu seneki gözüme çarpanlar bu şekildeydi. İçlerinden en beğendiklerim Miranda Kerr ve Kim Kardashian oldu. Hamileliğine rağmen bu sefer güzel giyinir oldu. Siz bu seferki kırmızı halı hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz kimleri beğendiniz? Sizin görüşlerinizide öğrenmek isterim...




You May Also Like

4 Yorum

  1. Bende Kim Kardashian' beğendim, sanki güzelleşmiş gibi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa dimi? Banada bir farklı bir güzel geldi :)

      Sil
  2. Ben Kate Hudson'ın elbisesini çok beğendim. Zaten bu kadın genelde törenlerde güzel giyiniyor. Alessandra Ambrosio da güzel görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kate Hudson'ın elbisesinin modeli güzel fakat ben desenini ve rengini beğenemedim. :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡