Elie Saab Spring/Summer 2016 Ready-To-Wear Collection

by - 01:30

 Merhaba!

Dumanı üstünde bir haberden sizlere bahsetmek istedim. Bildiğiniz üzre Paris Moda Haftası tüm hızıyla devam ediyor. Paris Moda Haftası kapsamında yapılan defilelerden hoşuma gidenleri sizinle toplu şekilde paylaşmayı planlarken Elie Saab işi bozdu. Onun tasarımları olunca dayanamadım ve hemen paylaşmaya karar verdim. Yalnız bu sefer defile Haute Couture ürünleri değil. Hazır giyim diye adlandırılan mağazalardan satın alabileceğimiz ürünleri için yapılan defileydi. Podyumda en göze çarpan isimlerse Gigi Hadid ve Kendall Jenner'dı. Tabii henüz fiyatlandırmaları olmasada ürünlerin güzelliğine bakmaya ne dersiniz???














Genel olarak siyah renk ağırlıklı olsada müthiş parçalar ortaya çıkarmayı her zamanki gibi başarmış. Bu görsellerdekiler benim en beğendiğim parçalardı. Koleksiyonun tamamını koymak pek akıllıca değil gibi geldi. Siz ne düşünüyorsunuz bu koleksiyon hakkında? Sizde benim gibi Elie Saab'a hayran mısınız? Sizin düşüncelerinizide öğrenmek isterim...


Kaynak:Vogue.co.uk





You May Also Like

4 Yorum

  1. ben sizin mesleğinizi çok merak ettim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seyahat işletmeciliği mezunuyum ama kendi butiğimizde çalışıyorum. :)

      Sil
  2. Çok beğendim ama yine de houte couture koleksiyonunu merakla bekliyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende aynı senin gibi heyecan içinde haute couture koleksiyonunu görmeyi bekliyorum. RTW'da böyle şeyler yaptıysa HC'da neler yapmıştır düşünemiyorum. :))

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡