Modası Geldi: Adidas Superstar

by - 01:30

 Merhaba!

1969 yılında basketbol ayakkabısı olarak üretilen Superstar'lar günümüzde amacı dışında neredeyse her kıyafetle kombinlenip kullanılabiliyor. Klasik bir ceket pantolon kombininden tutunda bol dekolteli elbiselere kadar her parçaya ayak uydurabilen bir modelken neden bizde konuşmayalım? Geçtiğimiz senelerden beri süregelen spor ayakkabı trendi hakkında daha önceleri çokça konuşmuş olmamıza rağmen arada özele indirgeyerekte konuşalım ve belli bir modelden bahsedelim değil mi?




Hayatında Superstar kullanmayan yoktur diye düşünüyorum. Lise yıllarımın baş kahramanı nerdeyse onlardı. Halada severek kullanıyorum. Genelde spor kombinlerin altına kullandığımız bu parçaların farklı kombinlerle kullanımınada değinmek adına sizin için bu yazıyı hazırladım...

Spor ayakkabı diye hor görülüp salaş yada spor kıyafetlerle kullanılması devri birkaç sene öncesine kadar biten bu ayakkabıları en şık kıyafetlerimizin altına bile giysek bizi yadırgayacak kişiler bir elin parmağını geçmez denecek kadar azaldı. O yadırgayanlarda emin olun sizde gördükten sonra kendiside uygulamaya çalışacaktır. Kumaş pantolonlarla, eteklerle, elbiselerle bile kullanılabilir oldular ki eğer çalıştığınız ortamda stiletto tarzı ayakkabılar giyme zorunluluğunuz yoksa yaşadınız demektir.  O zaman her gün olmamak kaydıyla iş ortamınızda da kullanabilirsiniz. Buarada aramızda yaz aylarında kot şort, beyaz tişört ve Superstar kombinini kullanmayan kaç kişi var? Arada amacınada uygun giyinsek fena mı olur?



Rita Ora - Lana Del Rey - Vanessa Hudgens

Görseller Google'dan Alıntıdır.

***


Alışılmışın dışına çıkmamıza yardımcı olan bir trendden daha bahsetmiş bulunmaktayız. Ben genelde spor giyinen biri olduğum için en çok kullandığım ayakkabılarda doğal olarak spor olanlar oluyor o yüzden en çok eskittiğim ve yenisi aldığımda onlar. İçlerindende en çok eskitip aldığım modelde Superstar'lar oluyor. EN sevdiklerimden! Sizde Superstar'ları seviyor musunuz? Sizin en çok kullandığınız ayakkabılar hangileri? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizin fikirlerinizide duymak isterim...





You May Also Like

14 Yorum

  1. Bu ayakkabılar ömürlük :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen. Valla ne güzel tanımladın hihi :))

      Sil
  2. air max çıktı bide bu aralar onlarda baya hoş. Bu aralar değil aslında yurt dısında çoktandır trend ama Türkiye ye yeni yeni bahar geldiğinden spor ayakkabılar yeni çıktı ortaya:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğin gibi Airmax'ler aslında çok uzun zamandır var. Son birkaç senedirde çok popüler oldular. Geçen sene onlarıda yazmıştım. :)
      http://gzmgdr.blogspot.com.tr/2014/05/yukselen-trendlerden-nike-air-max.html

      Sil
  3. Ben de özellikle minimalist tarza çok yakıştırıyorum bu ayakkabıları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her yaşa, her tarza çok kolay uyum sağlıyorlar ya :)

      Sil
  4. Bence de ömürlükler :) Yeniden moda olmuşlar,şaşırdım biraz :))

    YanıtlaSil
  5. Ben de adidasçıyım ama benim favorim goodyear taban :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben goodyear serisinden hiç kullanmadım canım ama onlar gibi ince tabanlı almıştım ve kullanamıyorum. Öyle dolapta bekliyorlar :)

      Sil
  6. efsane süperstarlar geri dönüyor desenize :))) şimdiden birkaç kombin canlandı kafamda :)))

    sebnemorhun.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle. Aslında hep ortadaydılarda pek göz önünde değildiler şimdi daha çok görür olcaz. :))

      Sil
  7. aaa valla da gençliğimiz geri dönüyor <3
    Converse ve superstar aşığıydım hâlâ çok seviyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet beybi dönüyor. Hatta şimdi superstarlar #colorstar diyerek dönüyorlar. Tamamen renkli olanları falan çok şeker! ^_^

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡