Bio Organik Bio Dent Diş Macunu

by - 21:00


Merhabalar!

Elimden geldiğince doğal yada doğal içerikli ürünlere yönelmeye çalışıyorum. Bugün size Bio Organik'in Almanya'dan NATRUE sertifikalı doğal içerikli Bio Dent diş macununda bahsedeceğim...



Bio Organik'in sitesindeki diş macunu için yapılan açıklama şu şekilde;

  • Stevia içerir. Florür ve Floroid içermez. 
  • Hiçbir yapay tatlandırıcı, Sorbitol ve Aspartam içermez.
  •  Hiçbir sentetik koruyucu madde içermez.
Dişleri temizleyen doğal tanecikler içeren, hafif köpüren bir diş macunudur. Bitki özleri içeriğiyle dişler ve diş eti için etkin bir profilaksi etkisine sahiptir.
Doğanın gücü ile diş ve diş etleri için etkin bir profilaksi. Mürsafi, yeşil çay ve zeytin yaprağı özlerinden oluşan etken madde kombinasyonu ağız florası sağlığının korunmasına destek olur. Tebeşir ve mikro-ince mineralli kilden yapılmış doğal temizleyici içerik hafifçe ve dikkatle dişlerde oluşan tabakayı ve birikintileri dikkatle temizler . Ayrıca diş eti çekilmesi tedavisine yardımcı olur. Doğal tatlandırıcı bir bitki olan ve şeker otu da denen yeşil yapraklı STEVIA karışımından meydana gelen etken madde içeren tamamen doğal bir diş macunudur.
Biodent Vital Etkili bir profilaksi için Bitki özleri ile dişler ve diş etleri için doğal temizlik maddeleri içeren az köpüklü bir diş macunudur.
Uzun süreli taze bir nefes için, doğal yağlar kullanılmıştır.



Yakın bir zamanda bu ürünü deneyip ürün hakkındaki fikirlerimi sizlerle paylaşacağım. Sizinde bu şekilde doğal içerikli ürünler kullanma hevesiniz var mı? Bio Dent diş macununu kullandınız mı? Buarada Bio Organik'in sitesinden sizde siparişinizi verebilir ve ürünleri inceleyebilirsiniz.




You May Also Like

2 Yorum

  1. Kesinlikle var. Şuan yeni tanıştığım splat diş macunu çeşitlerini deniyorum ve memnunum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa evet onun adınıda şu sıralar çok duyar oldum. :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡