Mac Kinda Sexy Dupe Rujlarım

by - 01:30

 Merhabalaarrr!

Blogda çok sık kozmetikle ilgili paylaşım yapmasamda aslında ben bir makyaj ürünü bağımlısı gibi bişeyim. Gibi diyorum çünkü her ne kadar alsamda çok fazla kullanmıyorum. Sık sık makyaj yapanlardan değilim. Zaten günlük makyajımda eyeliner, rimel ve rujdan öteye nadiren geçer. Elimde o kadar çok nude tonlu ruj oldu ki anlatamam! Bu gördüklerinizse sadece bir kısmı. Kinda Sexy'i inat ettim almayacağım diye ve böyle bir dupe serisi elde ettim. Geçenlerde kazandığım bir çekilişlede içlerine Kinda Sexy'ide dahil ettim.
Hazırsanız bu muadil yazısına başlayalım...



Rujların yapıları hakkında biraz bilgi vermek istiyorum ve benim tenimde renklerin duruşları bu şekilde;


Mac Kinda Sexy: Niye inat ettiysem! Aslında şişirildiğini, abartıldığını düşündüğümden almamıştım. Elime ulaştığı günden beri dudağıma başka ruj değmedi. Resmen bir ruja aşık olunurmuş öğrendim ve inanın o övgüler boşuna değilmiş


Golden Rose Velvet Matte 03: Bu seriden ilk rujum ve içindeki vitaminler sayesinde dudaklarımı koruduğunada inanıyorum. Oldukça mat ve kolay sürümü var. Bu seriden gözüme kestirdiğim başka güzel renklerde var ama daha almadım.


Wet'N Wild Bare It All: Şuanda yaşadığım yerde Gratis olmadığından bu ruja sahip olmak için sevgiliceğizimi ne kadar yordum bir bilseniz. Yapısı biraz donuk ve sürümü diğerlerine göre biraz daha zor. İçlerinden en sevdiğim diyemem ama güzel. Sürmeden önce dudak koruyucusu kullanırsam pembeye yakın, kullanmazsam kahveye tonlarına yakın bir renk elde ediyorum.


Emily Lip Pencil 211: Bu kalemi ilk önce GR Velvet Matte 03'le kullanıyordum. Şimdilerdeyse Kinda Sexy'le ikisini çok sıkı kanka yaptım. İsterseniz ruj gibi sadece onuda kullanabiliyorsunuz ve güzelde duruyor.


Golden Rose Perfect Shine 223: Bu tonlardaki ilk rujumdu hatta kendime aldığımda Mine'yede almıştım. ^_^  O zamanlar Kinda Sexy bu kadar popüler değildi. Yapısını, pigmentasyonunu inanılmaz beğeniyorum. Dudağa sürerken resmen kayıyor. Buarada serisindende anlaşılacağı gibi mat değil, hafif ıslak bir görünümü var. Yanılmıyorsam içinde E ve A vitaminleride var. Bittikçe alıyorum ee daha ne diyeyim.  :)



Benim elimdeki Kinda Sexy'e muadil gösterilen rujlar bu şekildeydi. Ruj bağımlısı olduğumu heralde anlamışsınızdır değil mi? Nacizane bir önerim olacak eğer bu tonlarda bir ruj istiyorsanız ve aklınızdan ''Acaba Kinda Sexy alsam mı? Çok para değil mi?'' gibi sorular geçiyorsa halim ortada! Bu kadar ruj olupta ''kullanma tarihleri geçti mi, onuda bitireyim bunuda bitireyim'' vs. gibi sorunlarla uğraşmaktansa elinizde 1 ürün olsun ama adam akıllı olsun. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Buarada içlerinden sizinde kullandıklarınız var mı? Sizde Kylie Jenner'ın başlattığı akımla Kinda Sexy'e aşık olanlardan mısınız? Sizin fikirlerinizide mutlaka öğrenmek isterim...






You May Also Like

10 Yorum

  1. ne zamandır aklımda olan bi ruj kinda sexy ama mağazada denediğimde yüzüme gitmedi, bilmiyorum belki ışıklardandır gün ışığına çıkınca kuzenim beğendi ancak emin olamadım :( ben de bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben mağazada bile denemedim malum hediye geldi ama yinede yakıştı yani sevdim. :) Bence bir daha dene hatta gün ışığında iyice incele ona görede kararını verirsin çünkü mağaza ışıkları yanıltıcı olabiliyor. :)

      Sil
  2. Günlük hayatta ruj kullanmayı pek sevmiyorum, akşamları ise bir sarışın olarak favori rengim kırmızı. Uzun zamandır nude renkleri merak ediyordum, güzel bir yazı olmuş elinize sağlık :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii kırmızı hepimizin vazgeçilmezi ama bende günlük hayatta pek kırmızı kullamıyorum. Genelde ya böyle nude yada pembe tonları kullanırım. :)
      Teşekkür ederiimmm. ^_^

      Sil
  3. Çok güzel bir yazı olmuş canım,dupe olanlardan bir tane edinmek lazım hemen :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi bulunabilir olduğundan sadece karar vermek gerekiyor sonra hemencik bulursun. :)
      Teşekkür ederim canımcık! ^_^

      Sil
  4. Oooo not ettim ben bunları bi kenara, yalnız Velvet matte serisini bu ara herkes övüyo ilk ona bakıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen onun bende farkındayımda övülmeyecek gibide değil ki adamlar yapmışlar.Yanılmıyorsam 28 tane mi ne renk seçeneği koymuşlar az uz değil. Umarım yazım işine yarar :)

      Sil
  5. Çok güzel ve faydalı bir yazı olmuş! O Emily dudak kalemi de cidden çok benzer bir tondaymış, listeme ekledim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet valla çok benzer renkteler o yüzden önce onunla dudağımı çerçeveliyorum sonra Kinda Sexy'i sürüyorum. Birbirlerine çok uyumlular. :) Teşekkür ederiimmm ^.^

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡