Kırmızı Halı: Elle Style Awards 2015

by - 01:30

 Merhabalaarrr!

24 Şubatta Londra'da gerçekleşen ve ev sahipliğini H&M'in yaptığı Elle Style Awards 2015 yazısını yazmakta biraz geç kalmış olsamda sizide haberdar etmeden durmaya gönlüm razı olmadı. Geceye ödül almayan çok nadir kişi gelmiş. Genelde hep ödül alanlar ordaymış. Uzun bir yazı olacağından kısa kısa bilgiler vererek sizi sıkmamaya çalışacağım. Hadi hep beraber bir kırmızı halı yazısına daha başlayalım mı???




 Jourdan Dunn: Ona bu saç kesimini hiiççç yakıştıramıyorum. VS meleklerinin arasında kalmak için midir bilmiyorum ama çok zayıf görünüyor. Siyah cut out modelli uzun Tom Ford elbiseside çok yakışmış fakat biraz daha kilolu olsa elbiseleri çok daha iyi taşıyacakmış gibime geliyor...


Isabeli Fontana: Eskiyle moderni birleştiren tasarımlara imza atan Ralp & Russo'nun Spring 2015 koleksiyonundan olan bu elbiseyi daha öncede defilede giymiş. Transparanlık ne kadar ölçülü görüyoruz değil mi? Öyle Irina Shayk ve Rita Ora gibi kalitesini düşürmeden giyenlerden. Saçını, makyajını herşeyini çok beğendim!


Cara Delevigne: Sizede çok kadınsı gelmedi mi? Uzun zamandır ilk defa onu böyle görüyorum. Siyah uzun, derin göğüs dekolteli, uzun kollu Vivien Westwood elbisesiyle, Messika pırlanta kolyesiyle, dalgalı saçlarıyla ve kırmızı rujuyla Dita von Teese'den rol çalmaya çalışmamış mı? En az Dita kadar bu haller onada yakışmış.


Lily Donaldson: Çok renkli mini, uzun kollu ve üzeri desenli Emillio Pucci elbisesi Spring 2015 koleksiyonundanmış. Casadei topuklularıylada kombinlemiş. Gayettende şık ve güzel görünüyor.


Abbey Clancy: Siyah dantelin altına beyaz kumaştan dikilen bu Marc by Marc Jacobs elbiseye hayran kalmadım ama çok güzel bir hamile elbisesi olduğunuda gözardı edemem. O amaçla tasarlanmamış olsada amaca gayet güzel uyum sağlamış. Guiseppe Zannotti topuklularıylada çok güzel kombinlenmiş.



 Diane Kruger: Toz pembe tüllü, desenli karışık bir modele sahip bu Chanel elbiseyle, Eddie Parker zig zag clutchıyla, gümüş takılarıyla ve hafif dalgalı saçlarıyla tam bir Parisian görünüme sahip olmamış mı?


Taylor Swift: Yeşil üzeri siyah dantelle süslenmiş olan bu Julien Macdonald elbiseyle onu uzun zamandan beri bu kadar beğenmemiştim. Gayet fresh bir görünümü olmuş. Yalnız o Guiseppe Zannotti ayakkabılarını bu elbisenin altına pek yakıştıramadım.



 Rosie Huntington Whiteley: Tarif bile edemeyeceğim bir Anthony Vaccarello elbise giymiş. İçimden 'siz buna elbise demişsiniz ama bu bildiğin kumaş parçası' demek geçiyorda demiyorum. Nefretlik bir görünümü olmuş!


Olivia Wilde: Basic bir tişörtle baskılı uzun etek kombininin sahibi gecenin ev sahipliğini yapan H&M. Conscious Exclusive koleksiyonundanmış. Güzel bir kombin fakat bu geceye uygun olduğunu düşünmüyorum.


Ellie Goulding: Yaa bu kız niye böyle giyiniyor? Neden bir giydiğide yakışmıyor? Üzerindeki nude renkli üzeri beyaz işlemeli Alberta Ferretti elbiseyi hiiççç beğenmedim. Uuff keşke bir stil danışmanı tutsada bizide kendinide kurtarsa.



Mary Charteris - Sai Bennett - Roksanda Illincic - Lindsay Lohan - Pixie Geldof



 Manolo Blahnik & Naomi Campbell - Mary Katrantzou - Erdem Moralıoğlu & Alexa Chung



Sam Smith - Henry Holland - Calvin Harris - Nick Jonas - Oliver Cheshire



Kaynak:RCFA

***


Bu seneki Elle Style Awards'de benim dikkatimi çekenler bu şekildeydi. Bol ödüllü bir gece olmuş. Ödül alanları öğrenmek isterseniz tıklayın. Kırmızı halıda en beğendiklerim Isabeli Fontana ve Mary Charteris oldu. Siz ne düşünüyorsunuz bu kırmızı halı hakkında? Sizin en çok beğendikleriniz yada beğenmedikleriniz kimler oldu? Sizin fikirlerinizide öğrenmek isterim...





You May Also Like

4 Yorum

  1. Kırmızı halıyı senden okumaya bayılıyorum ama kıyafetleri o kadar da beğenmedim :) Taylor Swift hele gencecik, güzelim kız ne hale gelmiş öyle?!

    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaay çok teşekkür ederim bitanem ^_^
      Elbisenin çekirge yeşili rengini beğenmedim onun dışında modeli hoşuma gitti ama ona ne kadar yakıştığı,yaşına uygunluğu falan tabiki tartışılır tartışılmasınada diğer hallerindense bu halide kabulüm oldu. :) :*

      Sil
  2. Cara Delevigne çok hoş olmuş bence :)

    YanıtlaSil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡