Grinin Elli Tonu Filmi Oyuncuları

by - 00:05

Merhaba güzellikler!

Geçen haftalarda okuduğum Elli Tonu serisi hakkındaki görüşlerimi sizinle şuradaki yazıda paylaşmıştım hatırlarsanız. Ben kitapları okurken Ağustos 2014'te Grinin Elli Tonu (Fifty Shades Of Grey) kitabının filminin vizyona gireceğini öğrenmiştim. Oyuncu seçmeleri devam ediyordu o zaman ve 2 Eylül'de Christian'ı ve Anastasia'yı kimin canlandıracağı açıklandı...



Tam bir hayal kırıklığı yaşadım! Christian Grey'i canlandıracak kişi Charlie Hunnam olacakmış. Daha düne kadar bu adamdan haberim yoktu. Bir kere sarı saçlı bu adama yaa :(  Tamam mavi gözleride var ama ne bileyim şuanda beğenmedim. Siz ne düşünüyorsunuz?


Anastasia Steele'i ise Dakota Johnson canlandıracakmış. Yine düne kadar bu kızdan haberim yoktu. 1989 doğumlu olmasına rağmen nasıl bu kadar yaşlı gösteriyor anlayamadım. Beğenmediğimden kötülemeye çalışmıyorum valla ya bana yaşlı görünüyor gibi geldi. Siz ne düşünüyorsunuz Dakota hakkında?



Benim gönlümde yatan Christian ve Anastasia'ysa işte bu ikiliydi. Matt Bomer ve Alexis Bledel bana göre tam olarak biçilmiş kaftandılar bu rollere. Ama tabi bizim görüşlerimizi almadıklarından dolayı seçilemediler...


EDIT:
(24.10.2013)

Charlie Hunnam'ı zaten sevmemiştim. Filmi bıraktığını öğrendiğimde de çok sevindim ne yalan söyleyeyim. Hatta Matt Bomer bu sefer seçilir diyede ümit ediyordum ama yine olmamış. Bu seferki yeni Christian Grey seçilen isimse Jamie Dornan olmuş. Valla bu sefer kötüleyecek bişey bulamadım ben! Siz ne düşünüyorsunuz yeni C.Grey hakkında??


***


Tüm dünya çalkalandı nerdeyse yani rolleri kimin canlandıracağı açıklandığında ve bu yüzden yazar E.L. James açıklama üstüne açıklama yaptı Twitterda. İnanın #FiftyShadesOfGrey filmini beklemek artık beni hiç heyecanlandırmıyor! Ama bu seneye çıkacak olan filmi izlemeyeceğim anlamınada gelmiyor.  :D 


İşte bu iki ana karakteri canlandıracak oyuncular hakkındaki benim görüşlerim böyleydi. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizde benim gibi hayal kırıklığı yaşadınız mı? Sizin görüşlerinizide çok merak ediyorum. Hadi birazcık oyuncuları çekiştirelim mi???  :))


You May Also Like

29 Yorum

  1. Filmden ve oyuncu seçmelerinden haberim yoktu, şuan 3. kitabı okuyorum, Oyuncuları bende beğenmedim.. Ve kız benden 2 yaş küçük olmasına rağmen. Sünnet çocuğu annesi gibi duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsimleri duyulmamış kişileri özellikle seçmişler nedenini anlamadım. Bide zaten şuana kadar oyuncuları beğeneni görmedim :)

      Sil
  2. sanırım oyuncular hikayenin önünce geçmesin diye böyle bir karar alındı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o da olabilir, doğru söylüyorsun ama Matt ve Alexis'de zaten o kadar çok duyulmuş kişiler değildi. Benim aklım hala onlarda da. :))

      Sil
  3. Ya bunu görüp te hayal kirikligi yasamamak mümkün mü iki haftada bitirdim seriyi ve su an soktayim karakterle alakasi yok bu insaarin igrenc otesi berbat bi yapim olacagi belli oldu ve tabiki izleyip bu hayal kirikligina gişe yaptirmiycam ben ve bir sürü arkadasim yıkıldık resmen olacak is degil insan biraz okuru dikkate alir resmen rezalet ya bu kadar mükemmel bi kurguyu daha fazla mahfetmek mümkün mü acaba?? Bütün bu hikayeleri yazan insanin bu oyunculari secmesi ne kadar ironik bi durum ya kadinin basireti baglanmis olmali yikildim ya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın hayal kırıklığımız fazla oldu oyuncular açıklandıktan sonra ama belkide Sebnem hanımın dediği gibi oyuncular hikayenin önüne geçmesin diye böyle bir tercih yapmıştırlar,bilemiyorumki. :/

      Sil
  4. Ya inanilmaz bu sacmalik tabiki begenmedik begenilecek bi yani yokki bu insanlarin kitaptaki karakterlerle alakasi bile yok igrenc berbat otesi bi yapim olacagi simdiden anlasildi saka gibi ya Matt ve Alexis olmadan bu film izlenmez neymis Matt gaymis ya olsun okuyucu istiyo sen ona bak iki haftada bitirdim seriyi ve sonuc acayip tam bi hayal kirikligi arkadaslarimda bende resmen yıkıldık ve tabiki bu hayal kirikliginin ustune o filmi izleyip gişe yaptırmaya gitmiycez filmi izlemeyip kitabı güzel hatirlamaktan yanayiz bu kadar güzel bi kurgu ancak bu kadar mahfedilebilirdi ya of çok vasat olucak böyle seriyi ortaya çıkaran bi kadının bu oyuncuları secmesi çok ironik basireti bağlanmış olmalı of şaka gibi ya vazgecmekten baska sanslari yok bence. Tam bi rezalet!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gercekten benimde aklım hala Matt ve Alexis'te yaa! Matt Bomer'da bir sürü filmde oynamis biri gay olması bisey değiştirmemiş bu filmde de değiştirmezdi bencede ama onu seçmediler. :(

      Sil
  5. Bencede kesinle Matt ve Alexis olmaliydi gercekten hayal kirikligi yanliz bu adaminda yakisigi gercek bitek o kiz uygun degil kesinlikle ve kesinlikle Ana olarak ALEXİS olmali.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok doğru söylüyorsun Şeyda'cığım! Bencede C.Grey olarak Jamie olabilir ama Ana olarak Dakota malesef yetersiz kalıyor. Alexis çok daha iyi olurdu. :)

      Sil
  6. Bencede gay olabilir ama gayet iyi is cikarabilir keske yonetmene ulasma sansimiz olabilse :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaay evet keşke! Ama imkansız ötesi bişey. :(

      Sil
  7. Açıklamasında yapiyim christian olarak bu adam tam olarak uygun çekici uzun boylu kaslı daha kısası sexi yanlız romanda geçen ana makyajsızken bile çok güzel bi kız ama bu dokato makyajsız tüh gibi olur ama Alexis gayet güzel bir kız makyajsız bile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveettt! Çok doğru söylüyorsun. Bu sefer gerçekten kitaptaki Christian'ın özelliklerini taşıyan birini buldular ama Dakota hiç mi hiç Ana'nın özelliklerini taşımıyor malesef. Keşke o da bıraksada başka birini bulsalar yada yerine Alexis'i alsalar. Aaah aah hayaller hayaller... :)

      Sil
  8. Bence dokato yerine nina dobrev bile olabilir eger Alexis olmycksa . oyle dgilmi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmm oyunculuk açısından üstesinden gelebilir Ana rolünün ama bence Nina biraz soğuk kalıyor rollerinde.Ama mesela Mila Kunis'de olabilirdi. :)

      Sil
  9. Bencede :) ama ne olursa olsun bence kesinlikleee ALEXİS BLEDELL :) :*

    YanıtlaSil
  10. bende sizlerle aynı düşüncelere sahibim arkadaşlar. Kesinlike Matt ve Alexis olmalı. Kitabı okuduktan filmi hakkında araştırma yaparken gördüm bende yakıştırmaları ama roman karakterlerine cuk oturmuşlar :)) Keşke onlar oynasa :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet keşke onlar olsaydi Hilal'cim. Onları seçmedikleri gibi bide filmin gösterim tarihinide 14.02.2015e ertelediler! Duble felaket oldu :(

      Sil
  11. Çok büyük hayal kırıklığı demek 2015e erteledilrr yazıııkkk :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet malesef Şeyda'cım öyle yapmışlar. Sevgililer gününe denk gelsin diyeymiş. -_-

      Sil
  12. Peehhh sevgililer gününe denk getirmek istiyolarsa 2014'un Şubat'inda yapsinlar iyice sacmalamislar ya. Bide sen bu bilgileri nerden ogreniyosun herangi bi sayfa varsa banada soylermisn rica etsem canm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ama işte öyle dengesiz kararlar veriyorlar :/
      Tabiki söylerim canım. Facebookta Fifty Shades of Grey sayfasından öğreniyorum. :)

      Sil
  13. Seriyi okurken C. Grey olarak hayal ettiğim kişi Matt Bomer'dı ama neyse Jamie Dornan role uygun fakat Ana'yı oynayacak kadının Ana ile hiç bir alakası yok, kafamda canlandırdığım kişiyle uzaktan yakından ilgisi olmadığı gibi birde role göre yaşlı görünüyor bu kadın. Güzel bir analiz yapmışsın buarada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. :) Sanırım herkesin ortak hayali Matt Bomer'ın rolü üstlenmesiydi ama malesef Jamie'ye kaptırdı. Aynen bende senin gibi düşünüyorum. Kızın hayalimdeki Ana'yla uzaktan yakından alakası yok! Umarım rol yeteneğı iyidirde filmi izlettirir ve bizi sıkmaz. :))

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡