Stil İkoncanı: Eda Taşpınar

by - 17:10

Bu seferki stil ikoncanı yazımda ülkemizde ''ikoncan'' lakabına layık görülen Eda Taşpınar'ın stili hakkında size biraz bilgi vermek istedim. 1980 doğumlu Eda Taşpınar aslında yurtdışında moda eğitimi almış biriymiş. Nasıl ikoncan lakabını aldığınız zaten hepimiz biliyoruz o yüzden lafı fazla uzatmadan konuya geçiyorum...




Bunlar günlük stilinden bir kaç örnek kare. Eda Taşpınar bildiğimiz gibi çok spor yapan biri. O yüzden spor yaptığı kareleride günlük stilinin içine koymak istedim. Sizcede çok güzel giyinmiyor mu yaa???




Tabi lakabı ikoncan olurda insan Fashion weeklere katılmaz mı. Anlayacağınız gibi bunlarda Fashion Week stilinden kareler. Ben gerçekten onun giyim tarzına fazlasıyla hayranım. Biz giysek üzerimizde abuk sabuk duracak herşey onun üzerinde mükemmel duruyor ya bu birazda sinir bozucu olsada onun stilinin hastasıyız...


Yine bildiğimiz gibi yazın vazgeçilmezi daha doğrusu #ayrılmaz2lisi Eda Taşpınar ve bikinileri. Yüzlerce bikinili - mayolu fotoğrafları olmasına rağmen ben en çok bu karelerdeki giydiklerini seviyorum. Bide bir kaç yerde okumuştum ne kadar doğrudur bilemem ama giydiği bikiniler orjinal değilmiş aynılarını yaptırıyormuş. Siz nasıl buluyorsunuz Eda Taşpınar'ın bikinilerini?





Bunlarda davetlere, galalara katılırkenki stilinden örnekler. Hele bu hallerinin tamamen hastasıyız desek yalan olmaz! Çok acayip, değişik şeyleri yaptığı kombinlerle mükemmeliyete kavuşturabiliyor. Siz nasıl buluyorsunuz bu hallerini? 

***

Benim şimdilik Eda Taşpınar hakkında göstermek istediklerim bu kadardı. Gerçekten ikoncan lakabını sonuna kadar hakeden biri bence. Kısacası ben onada tarzınada bayılıyorum. Buarada çokta eğlenceli bir instagram hesabı var. Eda Taşpınar'ı takip etmenizi öneririm. Peki siz nasıl buluyorsunuz? Sizde benim gibi Eda Taşpınar'ı sevenlerden misiniz? 

Kendinize İyi Bakın...   :) 

You May Also Like

5 Yorum

  1. gerçekten ikoncan giyimiyle fiziğiyle moda yaratıyor bu kadınn...
    araba oyunları

    YanıtlaSil
  2. eda taşpınar bence türkiyedeki tek ikoncan.....kültürü ve giyinişyle türkiyede bir ekol....
    yemek oyunları

    YanıtlaSil
  3. çok şirin bir bayan.. cidden ikon fiziği ve kültürü aynı zaman da alçak gönüllü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende düşüncelerine tamamen katılıyorum. :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡