Reklam Turko'nun Yarışmasını Kazanmış Gibi Oldum

by - 21:47


Reklam Turko'nun yaptığı blog yarışmasında ilk önce 9 finalist blog arasına girmek için oylama yapılmıştı dün açıklanan sonuca göre ben ilk 9 arasına girmeyi başarmıştım.Görmek isterseniz buraya tıklayın.

Bugün başlayan final oylamasında ankette oluşan yanlışlıklardan dolayı silinmişti ve akşam tekrar anket oluşturulmuştu.Gelen bir sürü itirazlar sonucunda site oylamayı sonlandırıp 9 blogunda ödül olan 1 yıllık ücretsiz banner hakkı ve Google+ Blog/Reklam Topluluğu ana sayfasından direk link hakkı elde ettiğini (görmek için tık tık) açıkladı...


Bana destek veren herkese ve Reklam Turko'ya gönülden teşekkür ederim.Umarım ilerde herkese bunun gibi heyecanlar yaşamak nasip olur çünkü gerçekten çok güzel bir hismiş desteklendiğinizi bilmek...  :)


Herkesi çok seviyorum. Herkese tekrardan çok teşekkür ederim.

Kocaman öpücükler...  :)

You May Also Like

4 Yorum

  1. Çok tebrik ederim.Bende oy vermiştim sana :D başarılarının devamını dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim tatlım hem oyun hemde güzel dileklerin için. :)

      Sil
  2. Gizem merhaba,

    ben de www.mutlulukfabrikam.blogspot 'un yazarıyım. reklam turkoda yazdığım itirazları görmüşsündür zaten:) blogun cok tatlı, tebrik ederim..birşey sorucam, hangi şablonu kullanıyorsun? üstteki sayfalar ve yandaki kısım 2 sütun halinde olması dikkatimi çekti de:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki gördüm ayrıca blogunada bakmıştım,senin blogunda çok şirin. Çok teşekkür ederim söylediklerin için. :) Ben şuan simple şablonunu kullanıyorum ama diğer herşeyi kendim deneme yanılma yöntemiyle uğraşarak yaptım. :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡