Anneler Günü

by - 00:54


Hepimizin bildiği gibi bugün ANNELER GÜNÜ. Lafı çok fazla uzatmak istemiyorum. Onlar bizi dünyaya getiren melekler ve biz onlara ne kadar minnettar kalsak, dua etsek azdır. Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun. Umarım onlar başımızdan hiç eksik olmazlar...



3 yıldır annemden uzakta, ayrı yerlerdeyken geçiyor anneler günü ve ben her sene ona bişeyler alıp yollamaya çalışırım. Bu seneki minik hediyemde işte bu plaket. Ararken Burcu'yla canımız çıktı, hiç bir yerde kalmamıştı ama azmettim ve son umut kırıntısıyla buldum onu! Kaplan gibi atıldım, bulduğum andan itibaren elimden hiç bırakmadım. Adam hediye paketi yapayım demese bırakcağımda yoktu. Malesefki bu güzel hediyem PTT kargo'nun azizliği yüzünden eline ancak pazartesi geçicek  :(  Oysaki babamla gizli anlaşmalar yapmıştık hediye bugün gidecek ve o yarın anneme vericekti diye. Umarım bu yazımıda hediyesi gitmeden okumaz ama okursa diye söylüyorum ''anneee seni çoooo...oooook seviyorum, sen benim herşeyimsin.'' Tabi bunların yüz bin milyon katını yarın telefonda söyleyeceğim veee hediyesini çaktırmadan ihihi  :)


Son olarakta annesi olmayan çocuklar için bugün hepimiz dua edebilir miyiz? 


Tüm Annelerin Anneler Günü Kutlu Olsun.

Sizler İyi ki varsınız...   :)



Dip Not: Reklam Turko'nun blog yarışmasında bana buradan oy verirseniz çok minnettar olurum. Şimdiden teşekkürler...  :)

You May Also Like

2 Yorum

  1. hoşgeldini ve cok mutlu oldum ınanın... allah analarımıı basımızdan eksık etmesın yavrularımızla hep mutlu seneler gecırelım :)

    YanıtlaSil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡