Ralph & Russo: Blake Lively & Fan Bingning

by - 01:30

 Merhabalaarrr!

Sizleri bu sefer çiçekler açmış ilkbahar koleksiyonundan bir elbiseyle karşılamaya karar verdim. Ralph & Russo'nun Spring 2015 koleksiyonundan olan bu elbiseyi, bu kadar iyi ve güzel giyindiğini düşündüğüm iki kişi giymeseydi hiç dikkatimi çekmezdi. Elbise aslında güzelmiş ama arada kaynamış demekki farkına varamadım. Blake Lively ve Fan bingbing'in özellikle kırmızı halı stillerini çokça beğenirim! Hangisinin daha iyi taşıdığına hadi bakalım mı???



 Blake Lively, omuzları açıkta bırakan, midi boyda olan üzeri renkli çiçek desenli olan bu Ralph & Russo elbiseyi geçtiğimiz Nisan ayında düzenlenen 'The Age of Adaline' filminin prömiyer gecelerinden birinde giyerek gözlerimizi kamaştırmıştı. Elbisenin hiç bir yerini beğenmeyecek olsam bile sırf o yaka şekline vurulabilirdim, net! Filmdeki gibi geçmiş dönem etkisi verilen bu elbiseyi hakkıyla taşımamış mı?




Fan Bingbing, aynı elbiseyi geçtiğimiz Eylül ayında düzenlenen GQ Men Of The Year Awards'de giymiş. Genelde böyle çiçekli böcekli tasarım elbiseleri tercih ettiğinden aslında şaşırmadım bu elbiseyi giymiş olmasına. Nerdeyse giydiği her elbiseyi hakkıyla taşıyan biri olan Fan Bingbing'inde bu elbiseyle çok güzel göründüğünü düşünüyorum...

Görseller Google'dan Alıntıdır.

***

Kararsızlık içindeyim. İkiside elbiseye kendi havasını vermiş ve stiline uyarlamış. Aynı elbise olmasına rağmen farklı duruşları sayesinde farklı modelmiş gibi görünüyor. Kimi seçeceğime karar veremiyorum. Sizce elbise nasıl görünüyor? Sizde beğendiniz mi? Siz en çok kime yakıştırdınız? Sizin görüşlerinizide duymak isterim...




You May Also Like

8 Yorum

  1. Elbiseler aynı olmasına karşı gerçekten ben de farklı gibi bir algı yarattı..
    Benim her daim tercihim stil ikonumuz Blake Lively <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım. İkiside çok farklı taşımış. :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Tam çıkış sezonuna uygun ilkbaharı çağrıştıran bir elbise. :)

      Sil
  3. Blake Lively giydiği her elbiseyi kendine çok yakıştırır ama bu fotoğraflardaki duruşu pek olmamış. Fan Bingbing daha asil duruyor. Bu yüzden ona daha çok yakıştırdım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii herkesin görüşü farklı olacaktır. Ben hala karar veremiyorum. :)

      Sil
  4. İki kadının da özelliği her giydiklerini kendilerine inanaılmaz yakıştırmaları. Giydikleri eibise sanki başka birine bu kadar yakışmazmış algısı yaratıyor. Bu elbise ikisinde de iyi durmuş. Fan Bingbing elbisenin yakasını biraz daha düşürerek kullanmış sanki. Bu daha hoşuma gitti. Ama o modası geçmiş platformları giydiğine inanamıyorum. Blake çok daha zarif ve trendi bir ayakkabı seçmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fan Bingbing dediğin gibi omuzlarına elbiseyi tam oturtmayı seçmiş ama bence Blake'in havalı omuzları daha hoş görünüyor. Boy sorunu yüzünden koca koca platformları seçtiğini düşünüyorum. :) Blake konusunda da sana hak veriyorum.

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡