Stella McCartney 'Elyse' Ayakkabılar

by - 01:30

Merhabalarrr!

 Stella McCartney'nin 2014 yılında moda dünyasına kazandırdığı bir ayakkabı modeli olan Elyse'ler bugünkü konuğumuz olacak. Yüksek platform tabanı iki bölümden oluşuyormuş gibi görünüyor. İlk katı tahtamsı ikinci katı beyaz yada farklı renkten oluşan ayakkabıların üzerindeyse değişik renk, desen seçeneği bulunuyormuş. Genelinde yıldız deseni işlemesi var. Ünlülerin, bloggerların ayaklarından nerdeyse hiç çıkarmadıkları bu ayakkabıların nasıl kullanıldığınaysa gelin beraber bakalım mı?



 Ayakkabı deri olduğundan genelde ilkbahar, sonbahar ve kış aylarında kullanılıyor. Haa yazın kullanılmaz mı? Tabii istenirse neden kullanılmasın. Aslında mantık aynı spor ayakkabılardaki gibi. Kadın öyle bir model yaratmış ki herşeye uyum sağlıyor. İster klasik giyinin ister spor giyinin her şekilde kombininize uyum sağlar haldeler. Çok çeşitli renk alternatifleri olduğundan farklı kombinlerde ortaya çıkabilir. Mesela ben uzun yırtmaçlı etek kombinine bayıldım! Burada ayakkabıların fiyatları 625-755 Euro arasında değişiyormuş. Renk, desen skalasını görmek isterseniz Stella McCartney'in sitesinde mevcutlar. Buraya tıklayın.



 Gwyneth Paltrow - Kourtney Kardashian - Stella McCartney



Chiara Ferragni

Görseller Google'dan Alıntıdır.

***


Farklı ve kullanışlı bir modeli olan Elyse'ler daha çok gündemde kalacağa benziyorken bizde konuşmadan kalmayalım istedim. Platform topuklu ayakkabı modası son sürat hızla devam ederken sizde bu tarz ayakkabı var mı? Elyse'leri nasıl buldunuz? Sizin fikirlerinizide duymak isterim...




You May Also Like

2 Yorum

  1. aslında süper hem rahat hem de topuklu kesinlikle benim gibi kısa boylulara göre bunu alamayacağıma göre benzer bir model bakacağım İnci'de falan vardı sanırım ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende aynı mantıktayım. Bunu alamayacağıma göre benzerini arayıp bulacağım. :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡