Yükselen Trendlerden: Çan Etekler

by - 00:05

Merhabalar!

Sonbaharın hızla gelmesini havaların yavaştan soğumaya başlaması nedeniyle çok iyi anlamış bulunmaktayız değil mi? Ama gündüzleri hala sıcakken giyebileceğimiz bir trendden sizi haberdar etmek istedim. Çan eteklerin tarihi çoook eskilere dayanmaktadır ee bunu zaten hepimiz biliyoruz. Bir diğer bildiğimizi düşündüğüm şeyse herkesin dolabında mutlaka modeli çan gelen bir eteği olduğu. Haa eğer sizin dolabınızda yoksada annenizinkinde mutlaka vardır! Alışverişe çıkmadan önce bir oraya uğrayın derim...  :)



Street Style
 Street Style

Sonbahar geldi diye çan eteklerimizi giyemeyeceğiz diye bir kaide yok! Hem zaten bu eteklerin mini, diz altı ve uzun olarak üç ayrı boyuda var. Eğer benim gibi çok üşüyen biriyseniz diz altı yada uzun boyunu tercih etmenizi öneririm. Bide en önemlisi eğer kalçanız birazcık genişse doğru tercihi yapmak üzeresiniz! Çan etekler adeta kalçası geniş kadınlar için yaratılmış! Etek zaten geniş indiğinden sizin kalçanızıda kapsıyor ve otomatikman siz çok daha zayıf görünüyorsunuz bunu sakın unutmayın. Bizim butiğimiz olduğundan çan eteklerin mucizelerine yüz milyon kez şahit olmuş biri olarak söylüyorum bunları...   :)  


Street Style

Tabi eteği bulduk ama kombinlerimiz nasıl olacak diye düşünüyorsanız: genelde yüksek belli olanlar bu senelerde tercih edildiğinden gömlek, tişört, kazak vs. gibi üstümüze giydiklerimizi eteğin içine sokabiliriz. Yada üzerine bir bomber ceket giyebiliriz. Bu eteklerle kombin yapmak için bunun gibi daha bir çok alternatifimiz var...



 Taylor Swift - Kim Kardashian

 Rihanna - Jennifer Lawrence

Olivia Palermo - Blake Lively



***


Ünlülerin ve bloggerlarında vazgeçilmezlerinden biri olan çan etekler hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Nasıl buldunuz bu yeni trendi? Benim dolabımda bir kaç tane var bu eteklerden sanırım şimdilik onlarla idare edeceğim. Tabi yeni bir tane görüpte ona vurulana kadar...





Kendinize iyi bakın...  :)


You May Also Like

4 Yorum

  1. boyum biraz daha uzun olsa kesinlikle yüksek bel olanları tercih ederdim. özellikle lawrence'nin eteği süper. boyu, kesim şekli, stili biraz 70lerin havasını barındırıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet onun eteğide güzel duruyor ama ben daha çok Blake Lively'ninkinde takılı kaldım. :)

      Sil
  2. benimde en büyük kurtarıcılarımdandır
    görseller çok hoş
    yazım şeklini çok beğendim
    izleyicin olmak istedim ama izleyiciler kısmı çalışmıyor sanırım
    hata verdi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde öyle valla çok seviyorum bu modelleri. :)
      Çok teşekkür ederim. <3 Şimdi baktım GFC'de bir sorun yok gibi ama istersen daha sonra tekrar dene. :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡