Vanilla by Bettina Barty

by - 00:05

Merhaba güzellikler! 

Bettina Barty'yi ve meşhuurrr ürünlerini biliyorsunuzdur diye umuyorum ama eğer bilmiyorsanızda bugün öğrenme şansınız var. Ben yıllar önce kuzenlerim sayesinde bu markayla ve muhteşem kremleriyle tanışmış bulunuyorum. Almanya'dan her gelişlerinde bana mis kokulu güzel güzel şeyler getirirlerdi o hediyelerden biride işte bu kremdi. Tabi bu kremle ilk tanışmamın üzerine kaç tane bitirdim sayısını hatırlamıyorum. Bir sürü çeşidi olmasına rağmen ben vanilyalısına aşığım! Çikolatalısıda mükemmeldi. Hatta çikolatalının kokusu hakkında size şunu söyleyeyim; Palmolive'in yeni çikolatalı duş jelinin kokusu neyse Bettina Barty'nin çikolatalısının kokusuda öyle...




Krem buram buram vanilya kokuyor! Nemlendirmeside bence gayet iyi. Ayrıca kokusuda o kadar kalıcı ki şaşarsınız. Ufacık bir miktarını sürmenizle aynı anda etrafa mis kokular yaymaya başlamanız bir oluyor. Ben vanilya kokusunu pek sevmezdim taa ki bu kreme kadar! Yıllar önce bu önyargımı yanıltmasına o kadar memnunumki size anlatamam. Üstelik çokta pahalı değildi 4-5 Euro civarıydı diye hatırlıyorum. Hatta şuan size bu yazıyı hazırlarken gördümki Dermomarket'te Bettina Barty ürünleri satılıyormuş! Satın almak isterseniz tıklayın. 



Kısacası sizde eğer benim gibi vanilya kokusuna aşıksanız yada sizinde vanilya kokusuna karşı önyargılarınız varsa size bu kremi önerebilirim. Sizde sever misiniz vanilya kokusunu? Daha önce Bettina Barty ürünlerini kullandınız mı?





Kendinize iyi bakın...  :)


You May Also Like

6 Yorum

  1. ambalajıda çok şıkmış. sen de öneriyorsan denenebilir =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler hihi :)
      Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. :))

      Sil
  2. Ben 93 yilinda tanistim Vanilla by betina barty ile. Muhtesem kokusu o kadar kalici ki yolda durdurup "parfumunuzun adi nedir" diyenler olurdu haylice. O zaman bir de fa fresh ile birlikte kullanirdim. Offff. O anlara döndüm birden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kokusu çoook kalıcı ve uzun ömürlük bir krem. Bende severek kullanmıştım. :)

      Sil
  3. parfümü de kremi gibi mi kokuyor eğer aynısıysa hemen almayı düşünüyorum bir fikriniz var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkcası onu bende merak ediyorum. Bilsem bende ona göre alcam. :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡