Stil ikoncanı: Emilia Clarke

by - 00:05

Emilia Clarke 1 Mayıs 1987'de İngiltere'de doğmuş. Ses teknisyeni olan babası sayesinde oyunculuğu sevmiş ve eğitim almış. Daha önce bir çok dizi, filmde rol almış olmasına rağmen hepimiz onu Game Of Thrones dizisindeki Ejderhaların annesi Daenerys Targaryen rolüyle tanıdık. Dizide nerdeyse beyaza yakın saçının aksine gerçek hayatta kumral olduğunu bilmeyen kalmamıştır heralde, değil mi? Emilia Clarke'ın stilini araştırırken bu yazıyı hazırlamaya karar verdim veee işte karşınızda Emilia Clarke ve giyim stili...




Emilia günlük hayatında daha çok klasik-spor tarzda giyinmeyi seviyormuş benim anladığım kadarıyla. Yani kotundanda stilettolarındanda vazgeçmiyormuş baksanıza. Aynı boyda olduğumuzdan neden sürekli topuklu giydiğini çok iyi anlayabiliyorum! Kız haklıda neyse en iyisi bu konuyu hiç açmayalım. :) Bazen bir blazer ve kotuyla kombin yapmışken bazense skinny pantolonu ve kolej ceketiyle yaptığı kombiniyle görebiliyoruz. Kıyafetleri değişsede değişmeyen şey yüksek topukluları oluyormuş...


Havaalanı stilinin bile vazgeçilmezlerinden sanırım o topukluları. Ama çok şükürki babetlede görebildik onu. Kıyafetlerinde oldukça rahat kombinler oluşturmuş olmasına rağmen genelde stilettolarını kullanmayı tercih ediyormuş. ''Bari yolculukta rahat etseydi o ayakların?'' diye kimse demiyor mudur acaba Emilia'ya? Boyumuz aynı dedim diye benide onun gibi sanmayın, valla ben yolculukta giyerim spor ayakkabımı oohh miisss...  :)



 Bu kıyafetleri gördükçe zengin olasım geliyor. Sizde öyle oluyor musunuz? Valla fazla bişey istemiyorum sadece bende onlar gibi bir gün Chanel öbür gün Versace giyip altınada Jimmy Choo mu yoksa Christian Louboutin mi giysem diye kararsız kalmak istiyorum. Aslında zengin olmak değilde mezun olduktan sonra bir an önce iyi maaşlı bir iş bulmam lazım anlayacağınız...  :)



Emilia Clarke'ın premier, gala, davet, kırmızı halı vs. etkinliklerde stilide bu şekildeymiş. Bazen kötü seçimler yapsada ben genel olarak beğeniyorum onun tarzını. Ama mesela şu yukardaki tüylü olan elbiseyi hiiççç beğenmedim! Beyaz Chanel elbisesini at kuyruğuyla taçlandırmasınaysa tek kelimeyle bayıldım!



Bazı dergilerin kapaklarında da arada yer alıyormuş. Onlardan bir kaçını göstermek istedim. Bazen kendisi olarak bazense sarışın Daenerys Targaryen olarak poz vermiş gördüğümüz gibi...



***


Emilia Clarke'ı ben Game of Thrones dizisi sayesinde tanımış oldum. Sizde öyle mi? Açıkcası bence rolününde hakkını veriyor dizide, sizce? Tabi dizi sayesinde tanıyıpta sevdiğim isimler arasında hemen yerini aldığından bu yazıylada stilini size benim gözümden göstermek istedim. Siz nasıl buluyorsunuz Emilia Clarke'ı ve giyim tarzını? Sizde seviyor musunuz onu ve tarzını?




Kendinize iyi bakın...  :)


You May Also Like

8 Yorum

  1. game of thrones dizisinden tanıyodum sayenizde daha çok tanımış oldum :)

    YanıtlaSil
  2. Mini mini çok hoş bir bayan. Diziden hayrandım ama yayınınızı görmesem, kendisini mümkün değil tanıyamazdım doğal halinden.
    teşekkürler.

    sebnemorhun.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende doğal halini ilk gördüğümde çok şaşırmıştım. :)

      Sil
  3. Diziden Hayranım ama normal hali baya farklı gibi çözemedim :))
    teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğal halini ilk kez görenlerin ortak tepkisi. :)

      Sil
  4. Güzel bir kadın ama dizide sanki daha güzel :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede sarışın hali sanki daha bir hoş gibi :D

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡