Saint Laurent: Kate Moss & Lady Gaga

by - 00:05

İlk gördüğünüzde eminim sizde benim gibi ''bu ne beaa hiç giymeseymiş'' diyerek burun bükmüşsünüzdür bu gördüğünüz transparan tuluma. Ama işin içine Saint Laurent gibi köklü bir marka girince fikir değişmesede bakış açısı değişebiliyor. Saint Laurent'ın Sonbahar 2013 koleksiyonuna ait bu transparan tulum tamamen Swarovski kristalleriyle kaplı ve fiyatıda 3,990 Dolar civarındaymış! Bu bilgileri öğrendikten sonra bakış açınızın değişebileceğini söylemiştim...  :)


Gelelim bu transparan tulumu giyerek pişti olanlara. Kate Moss bu seneki Roitfeld Ball'a giderken bu transparan Swarovski kristalleriyle kaplı Saint Laurent tulumu giymişti. Üzerinede yine Saint Laurent marka bir blazer alarak görüntüsünü birazda olsa düzeltmiş. Tabi baloda kankası Karl Lagerfeld'le poz vermektende kalmamış...




Çıplaklığıyla gurur duyan nadir insanlardan biri olan Lady Gaga için bu tulum nimetten sayılır bence. Kate Moss gibi üzerine bir blazer almaya bile gerek duymadan tulumu olduğu gibi giymiş. Tamam Lady Gaga'yı sürekli çıplak görüyoruz bu sıkıcı bişey ama şöyle düşünün vücut hatları ve görüntüsü düzgün en azından kötü bir görüntüyle bize eziyet çektirmiyor öyle değil mi yaa??? (Yazar Lady Gaga'nın iyi yönlerini arayarak kendini kandırmaya çalışıyor.) 



***



Bu tuluma 3,990 dolar verdikten sonra giymemek ayıp olurduda benden 1 dolar bile çıkmaz bu tuluma! Tulumu tam giyerken yırtıldığını falan düşünsenize? Faciyaaa!  :)
Saint Laurent'ın Swarovski kristalleriyle kaplanmış transparan tulumu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Açıkcası ben karar veremedim hangisini seçeceğime. Kate Moss'uda Lady Gaga'yıda çok seviyorum ve ikisininde vücut hatları düzgün olduğundan tulumda düzgün olmuş ondan karar veremedim. 
Sizce hangisi? Efsane model Kate Moss mu? Efsane şarkıcı Lady Gaga mı?

You May Also Like

8 Yorum

  1. tulum zaten kötü transparan olması da değil sorun model kötü bana bana göre illa birini seçeceksem gagayı seçerim hiç olmazsa hakkını vermiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru söylüyorsun en azından Lady Gaga hakkını vermiş. :)

      Sil
  2. Bir şey diyeceğim ama çıplaklık seksilik değil Lady Gaga bunu anlamıyor.Tamamen gördük mü bir anlamı yok ki.Hafif açacaksın ki seksi olacak dimi amaa :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaha :D Çok doğru söylüyorsun tatlım. :))

      Sil
  3. O değil de bu Lady Gaga naptı da bu popo böyle oldu ya^.^ J Lo.yu falan geride bırakacak yakında.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla habire kalça kemiğini kırıp duruyor ya o sırada dolguda mı yaptırdı bilmiyorum :D

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡