Yükselen Trendlerden: Açık Omuzlar

by - 00:05

Bu senenin öne çıkan trendlerinden biri olan açık omuzlar hakkında size birkaç şey söylemek istedim canlarım. Yaz aylarında hepimiz straplezlere,omzu açık elbise ve bluzlara abandığımız için bunun çok çabuk zirveye ulaşacak bir trend olduğu bence apaçık ortadaydı. Tabi bu kadar çabuk yükselmesine yardımcı olan markalarıda unutmamak lazım! Balmain, Stella McCartney, Gucci, Elie Saab, Burberry ve Lanvin gibi ünlü markaların koleksiyonlarında tek omuzlu yada straplez modellerin olmasıda yardımcı oldu bu trende...



 Lanvin


 Lanvin - 


Oscar De La Renta - Naeem Khan 



Gelelim benim için en unutulmaz açık omuzlu elbiselere! Kate Hudson'ın Tiffany&Co gecesinde giydiği Reem Acra imzalı straplez elbisesini kesinlikle aklımdan çıkaramıyorum!
 Tabii bide Nina Dobrev'in Elie Saab imzalı omzu açık ve payetli mor renkli elbisesi var unutulmazlarımın içinde! Acaba bir gün bende Elie Saab imzalı bir elbise giyebilir miyim? Eğer giyme imkanım olursa ben kesin kafayı yerim haa. O kadar çok seviyorum adamın tasarımlarını yani... :) 



Bide Heidi Klum'un Golden Globes ödül gecesinde giydiği beyaz tek omuzlu elbisesini birazcık beğenmiştim onuda söylemeden geçmeyeyim dedim. 
Jenifer Lopez'in Grammy Ödül Gecesinde giydiği bu siyah sanırım kumaşı jarse olan tek omuzlu elbisesinide ibretlik olsun diye göstermek istedim. Elbisenin tek omuzlu üst kısmına diyecek lafım yok. Ama bacaklar sanırsın Roberto Carlos'a ait. O kadar kalın bacakla böyle bir elbise giymesini zamanında da yanlış bulmuştum halada buluyorum! 


***


Benim bu konu hakkında size gösterip, söylemek istediklerim bu kadardı canlarım. Siz ne düşünüyorsunuz bu açık omuzlar trendi hakkında? Sizin en çok beğendiğiniz açık omuzlu elbiseler hangileri? Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum...   :)


You May Also Like

6 Yorum

  1. Kate Hudson'in elbisesi yillar geçse de hatirlanacak olanlardan bence :) sadece abiyede degil günlük kullanimda da çok seviyorum omuz göstermeyi.Dar omuzlarimi genis gosteriyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O elbise için sanırım aynı duyguları paylaşıyoruz Ipek'cim :)
      Günlük kombinlerimde arada sırada bende omuzlarımı açmayı seviyorum ihihi <3 :)

      Sil
  2. omuz açıkken bence seksi görünüyoruz, tabi bazı kızlar hariç :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediklerine kelimesi kelimesine katılmaktan başka birşey yapamam sanırım... :)

      Sil
  3. nina dobrev favorim oldu =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Elie Saab tasarımları her zaman favori olmaya adaydır. :))

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡