MTV Music Awards 2013: Lady Gaga

by - 00:05

Lady Gaga'yı seviyor musunuz bilmiyorum ama ben çok severim ve o yüzden uzun süre hafızamdan silemeyeceğim bir şölen yarattığı bu yılki MTV Music Awards'deki performansı ve kostümleri hakkında birşeyler söylemek istedim. Aslında bir kırmızı halı yazısı yazmak istiyordum ama ünlüleri ve kıyafetlerini gördükten sonra yazmasam daha iyi olur diye düşündüm ama tabi Lady Gaga'yı yazmasam olmazdı!


Lady Gaga inanılmaz bir insan yaa! Sizcede öyle değil mi? Yani başka biri giyseydi şu deniz kabuğu şeklindeki kostümü demediğimizi bırakmazdık ama bu kadına gelince kötü tek kelime edemem. Etlerle bile kendine kostüm yaptırmış bir insan o ve şimdi deniz kabuğu şekillerinin bazı yerlerini kapattığı haliyle karşımdayken gıkımın çıkmasıda biraz abes olabilir (O etli kostümü aklıma geldikçe Iııyykkk diyorum tabi bide bu gecedeki Miley Cyrus performansı). Kadın vücudunu sergilemeyi seviyor ne diyebilirizki hem en azından sürekli kırdığı poposuda düzgün ve bize başkaları gibi işkence çektirmiyor ona bakarken...


Hafızalara kazınan o performansından önce gecenin kırmızı halısında nasıldı acaba diye düşünüyorsanız işte bu şekildeymiş. Bu siyah acayip kıyafeti Prabal Gurung imzalıymış. Kıyafetine uysun diye bide siyah peruk takmışki keşke takmaz olaymış! Ben hiç beğenmedim bu halini. Siz nasıl buldunuz? Kırmızı halıya yakışmış mı bu haliyle?



Neden bu kadar abarttığımı ve sürekli o performansı hakkında konuştuğumu merak ettiyseniz diyede sizinle videosunu paylaşmak istedim. Bakalım siz nasıl bulacaksınız Lady Gaga'yı ve bu performansını?? Aaa bide yeni single'ı Applause'u nasıl buldunuz? Harika değil mi yaa???



Kendinize iyi bakın...   :)

You May Also Like

6 Yorum

  1. lady gaga işini biliyo =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu dediğine kesinlikle katılıyorum. Kadın fazlasıyla işini biliyor. :)

      Sil
  2. Etli kostüm olayı beni baya bir soğutsa da (çünkü büyük bir hayvan severim :) ) yine dee harika bir performans ve cesur bir kıyafet :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen etli kostüm baya soğutucu olsada bu kadın bir harika dostum! :))

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡