Jessica Simpson'ın Gelinliği

by - 01:30

 Selaammm!

Yaz gelince düğün sezonuda malumunuz açılmış oluyor. Eee ünlüler evlenirde gelinliklerini incelemek bize düşmezse ayıp olur değil mi? :)  Geçtiğimiz günlerde Jessica Simpson'da nişanlısı Eric Johnson'la evlendi. Yanlış hatırlamıyorsam çocuklarıda vardı. Düğün fotoğraflarını ilk kez People dergisiyle paylaşıp parayı kıran çiftin düğününden çok gelinliğe odaklanmaya hazır mısınız???


 Jessica Simpson'ın tercihi pudramsı renkli taşlı, işlemeli straplez ve belden kabarık olan Carolina Herrera gelinlikten yana olmuş. Saçlarınıysa hafif dalgalı ve yarım toplayarak dikkati uzun duvağına ve gelinliğine verdirmiş. Sade bir makyajlada görünümünü tamamlamış...



Jessica Simpson böylece alışılmış gelinlik tercihlerinin önüne geçmiş. Son zamanlarda renkli gelinlik giymek zaten trend olma yolunda ilerliyor. Ben olsam belki o kadar cesur olamazdım ama belime kırmızı yerine pembe yada siyah kurdele bağlattırabilirdim diye düşünüyorum. Gelinlik bana fena gelmedi. Yakışmış ve Jessica'da tüm dikkatin gelinliğe yönelmesi için elinden geldiğince sade kalmış. Güzel bir düşünce kendisinin abartısız olması zira ne gelinler görüyoruz her yerinde bir abartı olan ve nereye bakacağımızı şaşırdığımız, değil mi? Siz nasıl buldunuz Jessica Simpson'ın gelinliğini? Renkli gelinlikleri siz nasıl buluyorsunuz? Sizin görüşlerinizide mutlaka öğrenmek isterim...


Kaynak:People



Kendinize iyi bakın...  :)



You May Also Like

2 Yorum

  1. Çok şık ama maalesef gelinlik gibi değil. O beyaz elbiseyi giymek bütün kızların rüyası. Renkli gelinlik bence olmaz, olmamalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında doğru söylüyorsun beyaz gelinlik giymek her kızın rüyasıdır ama şöylede bişey varki o gün hayatının en önemli günlerinden biri ve insan kendini nasıl görmek istiyorsa öyle görmeyi seçmeli.
      Bide zaten bu Jessica Simpson'ın ilk gelinliği olmadığındanda böyle bir seçim yapmış olabilir. :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡