Sofia Vergara'nın Gelinliği

by - 01:30

 Merhaba!

Sofia Vergara'nın adını oynadığı Modern Family dizisi sayesinde çok duyuyoruz. Güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Tabii True Blood dizisinin yıldızı olan nişanlısı Joe Manganiello'nunda ondan geri kalır yanı yok. O da yakışıklılığıyla dillerde. Geçtiğimiz gün bu gözde çift sonunda evlendi. Eee bizede Sofia Vergara'nın gelinliğini konuşma işi düştü. Hadi bakalım gelinliği nasılmış???


 Derin straplez kalp şeklinde göğüs dekolteli gelinlik üzeri işlemeli bir kumaştan vücuda oturan şekilde dikilmiş fakat sanırım üzerine kabarık kumaştan ek yapılmış. Gecenin ilerleyen saatlerinde o kabarık kısmı çıkarttığı fotoğraflarda görülüyor. Buarada gerçekten çok hoş bir düşünceyle yapılan bu gelinlik için Zuhair Murad'ı tebrik etmek istiyorum. Şimdilerde moda olan düğünde iki farklı gelinlik giymeyi bu şekilde tek parçaya indirgemek güzel bişey, öyle değil mi???



Düğün pastalarıda bu şekildeymiş. Düğünse Florida'daki Palm Beach'te The Breakers Resort'ta yapılmış. Çift olarak çok yakıştıklarını düşünüyorum. Siz gelinliği nasıl buldunuz? Sizce düğünde iki farklı gelinlik giymeli mi yoksa bütün gece tek parçayla mı durulmalı? Zuhair Murad'ın tasarımlarını nasıl buluyorsunuz? Sizin fikirlerinizide duymayı çok isterim..


Kaynak:People.com



You May Also Like

8 Yorum

  1. Yanıtlar
    1. Açıkcası asilliğini, duruşunu ve değişik modelini ben çok beğendim. Sen neden beğenmedinki? :)

      Sil
  2. Her sey tam kadının tarzına göre olmuş .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle. Çok asil durmuş ve güzelde taşımış gelinliğini. :)

      Sil
  3. Maşallah diyoruz ve kıskanmıyoruz...

    YanıtlaSil
  4. Kadın çok hoş adam da çok yakışıklı. Birbirlerine yakışmışlar. Ben gelinliği de beğendim ama gelinlikten çok mekana bayıldım. O kadar güzel süslemişler ki mekanı sanki bir masal sahnesi gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında mekanda çok daha fazla detay varda hepsi fotoğraflarda görünmüyor. Bencede güzel bir organizasyon olmuş :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡