Dizi Tavsiyesi: Scream Queens

by - 01:30

 Merhaba!

Uzun zamandır yeni dizi arayışı içindeyken Vogue'un yeni diziler listesine bir bakayım dedim ve orda tek ilgimi çeken dizi Scream Queens oldu. Tabii en başta Emma Roberts ve Lea Michele'ın oynamasına dikkatimi yoğunlaştırdım. Onlar oynuyorsa mutlaka iyi bişeydir diye düşündüm ki yanılmamışım. Hadi lafı fazla uzatmadan başlayalım mı?


Dizinin Konusu:Olayların tümü üniversite kampüsünde geçiyor. Kappa Evi'nin çığırdan çıktığını düşündüğü için rektörü kapatmak istiyor fakat türlü engeller yüzünden kapatamıyor ve onlara ceza olarak Kappa Evi'ne girmek isteyen herkesi almak zorunda bırakıyor ve zaten olaylarda bu şekilde başlıyor. Üniversitenin maskotu olan Kırmızı Şeytan kostümüyle biri kampüsün içindeki insanları öldürmeye başlıyor. Herkesin korkarakta olsa canını korumaya ve katili bulmaya çalıştığını söyleyerek konuyu özetliyorum. Daha fazlasını söylememeliyim çünkü izleyin ve görün istiyorum...



Chanel Oberlin (Emma Roberts): Kappa Evi'nin başkanı. Türlü şeytanlıklarla başa gelmiş olmasına mı yoksa yanlışlıklada olsa yaptığı kötülüklere mi şaşıracağını insan anlayamıyor.

Chanel #2 (Ariane Grande): Chanel'in gazabından kaçarken Kırmızı Şeytan'ın gazabına uğradı. Kappa kızlarından öldürülen ilk kız.

Chanel #3 (Billie Lourd): Bu kadar salaklık fazla diyeceğinizi tahmin edebiliyorum. Her kıyafetine uygun bir kulaklık takmasının sebebini öğrendiğinizde ne düşüneceğinizi çok merak ediyorum.

Chanel #5 (Abigail Breslin): Bu kızın neden ve nasıl bu kadar kilo aldığını anlayamadım. Chanel'e her sinirlendiğinde kaçıp gitmeyi planlasada yapamıyor. Bazen o kadar aşağılanmasına üzülüyorum.




Pete Martinez: Çocuğun iyilerden mi kötülerden mi olduğunu anlayamıyorum! Çok çelişkili davranıyor. Grace'e aşık olmasının bile gerçek olup olmadığını anlayamadım.

Zayday Williams: Böyle karakterleri seviyorum. İçi dışı bir ve cana yakın olmasına rağmen gerektiğinde kötülükte yapabiliyor. Kappa Evi'nin ikinci başkanı olmasınıda es geçmeyelim.

Grace Gardner: Annesi bebekken ölmüş ve annesi eski Kappa kızı olduğu için o da öyle olmak istedi ve kendini olayların içinde buluverdi. Aslında çok iyi biri gibi görünüyor. İnatla Kırmızı Şeytan'ın kim olduğunu bulmak için uğraşıyor.

Chad Radwell: Tam bir gerzek karakter! Önüne gelen herkesle birlikte olan ve erkek grubunun başkanı. Çok akıllı olduğunu iddia etsede aslında çok saf salak biri.

Hester Ulrich: Çok salak gibi görünsede aslında baya akıllı ve kurnaz. Kendini Chanel'in yerine getirebilmek için türlü dolaplar çeviriyor



Dizinin American Horror Story'yi andırdığını ve onun daha az gerilimlisi olduğu söyleniyor. Açıkcası AHS izleyemiyorum o yüzden yorum yapamam. Scream Queens'in daha 1.sezonu yayınlanıyor ve toplamda 13 bölüm olacağı söyleniyor. Dizinin 1 bölümü 40 dakika sürüyor. Şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum! Yalnız benim gibi 2 günde yayınlanan bölümleri bitirmeyin yoksa sizde yeni bölümleri dört gözle beklersiniz. Siz bu diziyi izleyenlerden misiniz yoksa izlemediniz mi? İzlediyseniz sizin fikirlerinizide duymak isterim...


Görseller Google'dan Alıntıdır.



You May Also Like

4 Yorum

  1. Ben de yeni diziye başladım çok fırsat bulamasam da takip etmeye çalışıyorum. Bu dizinin konusu da dikkatimi çekti. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa hangi diziye başladın? Gerçekten bir bölüm izlesen vazgeçemezsin :)

      Sil
  2. ben de dayanamayıp 2 günde bir dizinin tüm sezonlarını bitirenlerdenim maalesef:))) Yeni dizi arayışında olduğum bu dönemde önerini mutlaka deniycem:P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke azcık sabredebilsemde öyle yapmasam :( Dene dene valla bir bölümünü izlesen mutlaka yayınlanan diğer bölümleride bitirirsin Melis'cim. :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡