Blake Lively'nin Hamile Stili

by - 01:30

Merhaba kızlaarrr!

Gossip Girl sayesinde 6 yıl boyunca Serena Van der Woodsen olarak ekranlarda görmeye alıştığımız oyuncu Blake Lively'i bir süre ortada görmedik. O süre sonunda ortaya bir çıktı ki deyim yerindeyse karnı burnunda. Kendisi gibi oyuncu olan Ryan Reynolds'la resmen sürpriz bir şekilde evlenmişti ve en sonda Blake'i sürpriz bir şekilde hamile olarak gördük. Kız güzel ee stili desen o da güzel yani imrenilecek kadar var. Hamileliği boyuncada kendine ve bakımına özen gösteren biriydi. Yeri geldi kırmızı halılarda gördük yeri geldi alışverişte, davetlerde vs. gördük ve farkettiyseniz hep özenli ve güzeldi. Blake Lively geçtiğimiz günlerde beklenen tarihten erken doğum yaptı. Bir kız çocukları olmuş ve adınıda Violet koymuşlar! Pekiii şimdilerde geride kalacak olan Blake Lively'nin hamilelik stilini incelemek ister misiniz???
























Görseller Google'dan Alıntıdır.

***


Doğal olarak kilo almasına rağmen şıklığından, güzelliğinden gram kaybetmeden hamileliğini tamamladı. Aay inşallah hepimiz bu süreçleri böyle tamamlayabiliriz. Yoksa Kim Kardashian'ın Hamilelik Stili'ni örnek almayı pek istemeyiz değil mi? Buarada Blake Lively hamileliği boyunca nerdeyse giydiği her parçayı kendi sitesi olan Preserve'de satışa sundu. Çok beğendiğiniz ve ulaşmak istediğiniz her parçayı orada bulabilirsiniz. Siz ne düşünüyorsunuz Blake Lively hakkında? Hamilelik stilini nasıl buldunuz? Sizin fikirlerinizide mutlaka duymak isterim...





You May Also Like

12 Yorum

  1. Hamileliği boyunca topuklularını hiç çıkarmaması ise takdir edilesi, normalde bile topukluyla yürürken tedirgin olanlar için örnek alınası :) Gerçekten kusursuz ve her haliyle oldukça güzel bir kadın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesela ben o tedirgin olanlardan biriyim hehe :)
      Aynen canım her haliyle resmen kusursuz gibi görünüyor.

      Sil
  2. Bir insana hamilelik ve bu süreçte giydiklerini ancak bu kadar yakışabilir diyorum ve sözü burada bitiriyorum :)

    YanıtlaSil
  3. umarım hepimiz hamileyken de bu kadar düzgün fizikli kalabiliriz. gerçi bizde geleneksel olarak mümkün değil bu. başımızda muhakkak " ye kızım sen iki canlısın ye!!" diyen teyzeler muhakkak olacak =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla bende aynı şeyleri içimden geçirdimde hayırlısı bakalım Eylül'cüm. Dediğin gibi öyle teyzeler illa ki çıkacaktır karşımıza ama önemli olan bizim değil, bizimle birlikte bebeğin doğru ve sağlıklı beslenmesi. Yani kısacası onları dinlemeliyiz ama her dediklerinide yapmamalıyız :D

      Sil
  4. Resmen hic kilo almiyor kadin, dogum olunca ertesi gun eski halinde olucak cok bariz bi sekilde masallah :) stilini normalde de cok severim, hamileyken bile bu kadar şık olmasina hic sasirmadim, ozellikle en sondaki beyaz elbiseyi cok yakistirdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında baya kilo almış ve yüzüde şişmiş ama bir Kim Kardashian kadar olmamış :D Normal doğum kilosunu almış.
      Aaay haklısın tatlım valla çok kıskanıyorum öyle doğumdan sonra bile kısa sürede eski hallerine dönenleri. -_-

      Sil
  5. Resmen photoshopla şişirmişler gibi karnını :)) Hamileyken ancak bu kadar hoş olunabilir herhalde. Kalın montlu paltolu resimlerinde hamile olduğunu anlamak neredeyse imkansız gibi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen İlayda'cım. Kamufle konusunda çok iyiydi zaten ilk o halleriyle ortaya çıkmaya başladı. :)

      Sil
  6. Şu fotoğraflar çocuk işine benim kadar soğuk bakan birini bile hamileliğe ikna edebilir :) Bizden de Çağla Şıkel böyleydi, hala da fit! Demek ki isterirse DNA'larda da varsa bu iş olabiliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha ne güzel ikna edebilirse tatlım ^_^
      Aynen tatlım ama birazda vücuduna bakmana bağlı olan bişey. Gördüğüm kadarıyla düzenli spor yapıyorsan, yediklerine dikkat ediyorsan hamilelikten sonra eski haline çabucak dönebiliyorsun. :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡