Stil ikoncanı: Doutzen Kroes

by - 00:30

Bu seferki stil ikoncanı yazısında 23 Ocak 1985 doğumlu Hollandalı model Doutzen Kroes'a yer vermek istedim. Biz onu 2005 yılından itibaren Victoria's Secret meleği olması sayesinde tanımış olsakta o aslında melek olmadanda gayet başarılı işler yapmış. Vogue, Time, Harper's Bazaar, Glamour, Elle vs. gibi dergilerle işler yapmış. Gucci, Tommy Hilfiger, Versace, Valentino, Calvin Klein gibi markaların kampanyalarında yer almış. Pirelli Takviminde yer almış. Anlayacağınız saymakla bitmeyecek kadar aktifmiş. Zaten bu yüzdende 2007 yılında Forbes'un yaptığı 'Dünyanın en çok kazanan 15 süper modeli' listesine 12 ayda 1,5 milyon dolarla 14. sırada yer almış. Aynı listede 2008 yılında 6 milyon dolarla 5. sırada yer almış diye duydum...


 Doutzen'ın sade ve şık bir günlük giyim tarzı var. Yaptığı kombinler benim çok hoşuma gidiyor. Tek sorunumsa o çorapsız giydiği ayakkabıları. Nasıl üşümüyor o şekilde anlayamıyorum. Ben olsam donardım hehe  :)

Gerçi o bir Hollandalı olduğu için alışıktır çok soğuklara ama yinede ben olsam donardım. Yazlarıysa sanırım herkes gibi onunda vazgeçilmezi şortlarmış. Yaz-kış farketmez ben seviyorum onun bu tarzını...


Doutzen Kroes'unda havaalanı stili herkesinki gibi rahat kombinlerden oluşuyormuş baksanıza. Sneakerslarıyla tamamladığı kombinde gayet güzel olmamış mı? Sonunda bende küçücük ayağıma göre sneakers buldum hihi  :)



 Doutzen'ın kırmızı halı stiliyse işte bu şekildeymiş. Nerdeyse bütün kıyafetlerine bayıldım! Eminim bir modacıyla çalışıyordur ve o da çok güzel seçimler yapıyormuş. 2013 Cannes Film Festivalinde giydiği rengi açık somon mu yoksa açık pembe mi bilemediğim Atalier Versace elbisesine yada kırmızı elbiseye bakar mısınız? Çok yakışmamış mı?

 Bu kıyafetlerininde çoğunu beğendim ama içlerinden en çoook beyaz straplez ve sırt dekolteli Versace elbisesine bayıldım! Genel olarak fazla abartılı giyinmeyen, en çok bacak ve sırt dekoltesini kullanan biriymiş Doutzen'da...


 Kırmızı halı hallerini göstermeye hamile olduğu zamankilerle devam etmek istedim. Çünkü o zamanda bence gayet güzel kıyafetler tercih etmiş. Özellikle şu mor Herve Leger elbiseli haline bakarsanıza ne kadar şık. Hamileliğinde bayada kilo almış ama her melek gibi o da kısa sürede eski formuna dönmüş!
Tam kıskanmalık! -_-

Son olarak kırmızı halıdaki bana 'keşke hiç giymeseymiş' dedirten halleri ki eminim şuan sizde öyle diyorsunuzdur. Doutzen Kroes'a kabarık etekli elbiseler hiç yakışmıyor! Tamam herkes prensescilik oynamak, öyle giyinmek ister ama o istemesin. Çünkü bence vücuda oturan, dar kalıplı elbiselerle adeta bir afetken kabarık eteklerle yakınından geçmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?


Vee tabiki en sonda Victoria's Secret defilelerindeki hallerini paylaşmadan yazıyıda bitirmem! Doutzen 2005, 2006, 2008, 2009, 2011, 2012 ve 2013 yıllarındaki Victoria's Secret Fashion Showlarında podyuma çıkmış. Bu kadının ifadesinde soğuk ama kendine çeken bir cazibesi yok mu yaa? Sırf bana mı öyle geliyor? 


Görseller Google'dan Alıntıdır.


***

Haa bide çoğu meleğin ayrı olarak arada çektiği şu defileye nasıl hazırlandıklarını anlatan spor videolarının ilkini koymak istedim. Devamını zaten izlemek isteyenler bulur. Yaptıkları hareketler gerçekten baya bir aşama kaydettikten sonra onlar kadar kolay yapılacak hareketler bana göre. Eee tabi bir yerden başlamak lazım. Hadi hepimize kolay gelsin hihi :)
Buarada siz nasıl buluyorsunuz Doutzen Kroes'u? Yada giyim tarzını nasıl buldunuz?
Sizin fikirlerinizide mutlaka öğrenmek istiyorum...


Kendinize iyi bakın...  :)

You May Also Like

2 Yorum

  1. Favori meleklerimden Doutzen :) günlük stili kendime yakın hissetmeme vesileyken, podyum halleri çok daha güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede tatlım günlük haliyle içimizden biriymiş gibi ama podyumdayken taşlaşıyor. :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡