Order of the British Ödülü Phoebe Philo'nun oldu

by - 00:30

 Hastası olduğumuz Celine markasının kreatif direktörü Phoebe Philo'yu bilmeyen yoktur değil mi? O mükemmel tasarımların yaratıcılarından olan bu kadın bir harika! Onun hakkında sırf ben yada biz böyle düşünmüyoruz, İngiliz Kraliyet aileside tıpkı bizim gibi düşünüyormuş. Her sene modadan kozmetiğe kadar İngiltere'ye katkı sağlayan isimleri ödüllendiren Kraliçe Elizabeth, Phoebe Philo'yuda Order of the British nişanına layık görmüş. ODE nişanı yaklaşık 100 yıldır veriliyor ve İngiltere'nin en prestijli ödülüdür...



Phoebe Philo, 2005 ve 2010 yıllarında İngiltere'nin En iyi Tasarımcısı, 2011 yılında CFDA tarafından Yılın Tasarımcısı seçilmişti. Bu başarılarına bu yılda ODE nişanı eklendi. Bu ödülü almasına ben çok sevindim! Gerçekten tüm ekip olarak bu ödülü hakettiklerini düşünüyorum. Bir düşünsenize nerdeyse son 2-3 yıldır Celine diye insanlar çığlık atar oldu! En çok konuştuğumuz markalardan biri oldu! Bu başarıyla bu ödülü haketmesinlerde napsınlar?

Siz ne düşünüyorsunuz bu ödülün Phoebe Philo'ya verilmesi konusunda?
Sizde benim gibi sevindiniz mi?


Kaynak:ModaTürkiye


Kendinize iyi bakın...  :)

You May Also Like

6 Yorum

  1. Kesinlikle sonuna kadar hak edilmis bir odul, nerdeyse her urunleri ikon haline geldi bu yaratici zekaya hayran olmamak elde degil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle tatlışım. Hepimiz hayranız kadına ve zekasına :)

      Sil
  2. zekasına hayran tebriklerr_____

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım. Çok büyük bir başarı bu yaa :)

      Sil
  3. pek duyduğumu söyleyemeyeceğim ama tarzı çok hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡