Momiji Dolls

by - 13:57


2005 yılından beri üretilen Momiji bebekleri Japonların dahi düşünceleri sonucunda ortaya çıkmış. Nerdeyse her yıl farklı konseptlerde üretimleri yapılıyormuş. Bende dün ev arkadaşım sayesinde öğrendim bu bebekleri. Çok hoş ve değişik bir hediye olma özelliği var bu bebeklerin... 




Resimde de tarif edildiği gibi bu Momiji bebeklerinin alt kısımlarında not saklama özellikleri var. Ufak bir kağıda notunuzu yazıyorsunuz ve içine koyuyorsunuz. Sonra kime istiyorsanız ona hediye ediyorsunuz böylece çok orjinal bir şekilde hem notunuzu iletiyorsunuz hemde bence karşınızdaki kişiyi bu değişik fikrinizden dolayı kendinize hayran bırakıyorsunuz... 



Değişik konseptlerde oluyorlar demiştim. Sizde size en güzel geleninden bir tane alabilir ve birilerine hediye edebilirsiniz yada şekilleri çok hoşunuza gittiyse kendinizede alabilirsiniz. İnternet dışında nerede satıldıklarını bilmiyorum ama Beymen ve Gittigidiyor gibi sitelerde satışları yapılıyor. Fiyatlarıda öyle çok uçuk değil 30-45 TL arasında değişiyormuş...

You May Also Like

6 Yorum

  1. içinden not çıkması çok tatlı olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Evet bencede çok güzeller. Hatta arkadaşlarımla bunun üzerine bir sürü hayal bile kurduk biz o notlarla ilgili :)

    YanıtlaSil
  3. Bu fikri ve momiji bebeklerini cok sevdim.Hic bilmiyordum böyle bisey oldugunu ama sayende ögrendim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aay teşekkür ederim.Bende yeni öğrenmiştim aynı şekilde çok sevdim :))

      Sil
  4. Tesadüfen yazını buldum ve birazcık bilgi vermek istedim :)
    Momiji, Warwickshire'da kurulmuş bir İngiliz markasıdır. Koleksiyonlar yıllık olarak değil dönem dönem çıkmaktadır. Özellikle özel günlerde bu koleksiyonlara daha sık rastlamak mümkün. Yılbaşı, sevgililer günü vs..
    Türkiye Distribütörlüğünü www.bywonderland.com yapmaktadır. Yani satın alma işlemi bu siteden yapılabilir. Bu site dışında morhipo, billstore, lidyana, beymen gibi sitelerdede satışları var. Zaten dağıtımlarınıda yine bywonderland yapmakta.
    Bir kaç mağazadada satışları var fakat ben tüm momijilerimi internet üzerinden aldığım için mağazalardan emin değilim. Bu konu hakkında bywonderland en sağlıklı bilgiyi verebilir :)
    Son olarak bu güzellikleri bir kere aldınmı bir daha asla bırakamıyorsun:) Çekirdek gibi bişey bağımlılık yaratıyor resmen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler. :) Henüz benim momijim olmadı ama bir gün mutlaka almayı planlıyorum.Dediğiniz gibi bağımlılık yapıyorsada koleksiyon yaparız bizde. :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡