Evrene İlk Wishlist'im

by - 23:09

Şu son günlerde üzerimde bir negetif enerji var ve bir türlü atamıyorum. Bukombin.com'a sardım habire ordaki parçaları ''benim olsalar böyle kullanırdım'' diye düşünerek kombin yapıyorum. Neyse benim ev arkadaşım Burcu evrene mesaj yollama olaylarıyla falan çok ilgilenir. İlk defa evrene çok önemli bir sınavımdan önce mesaj yollamıştım onun sayesinde ve tuttu. Şimdide evrene bu sefer başka istekler yollamaya karar verdim belki bir gün gerçek olurlarda bende buraya bakıp hatırlarım diye...  :) 




Celine ve Chanel'in bu model çantalarına bayılıyoruummm! Onlardan renk renk bir sürüsü benim olsun... Chiara Ferragni yani nam-ı değer The Blonde Salad'ın simli gibi loaferlarından deli gibi istiyorum... Normalde çok topuklu ayakkabı giyemem ama bu çivili bootielerdende istiyorum. Giyemesemde benim olsunlar, onlara bakarkende giymiş kadar olurum ben...  :)



Geçen sene bir çılgınlık yapıp eşek yükü paraya aldığım Jean Paul Gaultier'ın Madame parfümümü ve bu yaz Almanya'dan aldığım diğer parfümlerimi bir bitirebilsem kesinlikle Gucci Guilty'yi almak istiyorum! Marc by Marc Jacobs marka dore saati ve yanındaki bileklikleride deliler gibi istiyorum... Herkesin makyaj çantasında mutlaka olması gereken bir ürün olan kırmızı rujum tabiki var ama Flormar marka. Tabi onun yerini Chanel'in kırmızı rujuyla değiştirmesini istiyorum. Ben kendim veremem bir ruja 92 TL mümkünse biri bana hediye edebilir mi???  :)


Üzerinde çok hayal kurduğum Momiji bebeklerinden biri bana alıp hediye edebilir mi? Gerçekten çok istiyorum onlardan,valla bak! Ama hayallerimdeki gibi olsun içinden boş not kağıdı çıkmasın,lütfen... Teacup Maltese Terrier şu resimde gördüğünüz süslü püslü ağzını yüzünü yiyebileceğim köpeğin cinsi. Haahh işte nolur ondan bir tanesi benim olsun. Bende böyle süslü püslü yapayım onu...  Son olarak istediğim şey Happy Pills yani mutluluk hapı. Tabi hap halinde olmadığından ben bütününü yani Mutluluğun taa kendisini istiyorum...


Şimdilik benim isteklerim bu kadar umarım ilerde bir gün hepsi benim olabilir. Tabi sizinde varsa böyle benimki gibi istekleriniz umarım sizinkilerde gerçek olurlar. Kendinize iyi bakın...   :)

You May Also Like

8 Yorum

  1. jean paul madame ı bana hediye edebilirsin (ev arkadaşınn):D

    YanıtlaSil
  2. Ahahaha ev arkadaşın yazmasanda anlardım sen olduğunu bebeğim :) Hediye etmek değilde istediğinde sıkabilirsin mesela bu da bir çözüm :)

    YanıtlaSil
  3. demii jean paul madame hastası kaç kişi var şunun şurasında :D
    sağoll sıkarım arasıra bazı bazı kuzum , hediye etsende kabul etmezdim zaten fiyatı malum bildinği üzre :D :D

    YanıtlaSil
  4. Yakın bir zamanda gömü bulur yada zengin olursam alırım sanada 3-5 tane Madame beybi yaa no problem :)

    YanıtlaSil
  5. benim hala icim yaniyor ona verdigin paraya :D Sikincada kokusu gecmiyorki bende kafa yapti koklaya koklaya :) :)

    YanıtlaSil
  6. Ahaha doğru diyorsun bebeğim ya valla düşündükçe benimde içim acıyor o paraya ama dediğin gibide kokusu hiç gitmediğinden hakkını veriyor parfüm :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 ay yikama tatlim kiyafetlerini koksun parasi anca öyle çikar :D

      Sil
  7. Yok daha neler bee gerek yok öyle pis şeyler yapmaya :)

    YanıtlaSil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡