Herbital Atkuyruğu Özlü Saç Bakım Serumu

by - 01:30


Merhaba!

         Herbital markasının ürünlerini daha önce hiç kullanmamıştım. Sevgili Ezgi ablanın @dolapperisi düzenlediği #guclukadinlarguzelhayatlar etkinliği sponsorlarımızdan biri olan Herbital markasının Atkuyruğu Özlü Saç Bakım Serumu'nu böylece deneme fırsatım oldu. Yazın Antalya çok sıcak olduğundan ve sürekli deniz-havuz suyu yüzünden yıkandığı için saçlarıma yeterince özen gösteremiyorum. Havaların o aşırı sıcakları geçince son birkaç aydır severek kullandığım bu ürünü sizlerede anlatmaya karar verdim. Siz bu ürünü yada markanın başka ürünlerini kullandınız mı?






 Kullanım talimatında söylendiği gibi (saç diplerinden başlayarak tarak yardımıyla uygulayıp yarım saat bekletip durulayıp, saçımı yıkıyorum) kullanıyorum fakat saçıma serumu uyguladıktan sonra streç filmle sarıp öyle bekliyorum. Annemde aynı şekilde uyguluyor zaten ürünü ikimiz ortak kullanıyoruz. 


✓ Saçtan kolayca arınıyor. Yağlı vs diğer ürünler gibi 2-3 kere şampuanlamaya gerek duymadan 1 kere şampuanla arınabiliyor.


 Çok hafif hatta yok denebilecek gibi bir kokusu var. Bizi hiç rahatsız etmedi zaten saçımı streçle sardığım içinde pek duymuyorum.


 Annemde bende saçlarımıza iyi geldiğini düşünüyoruz. Atkuyruğu özünün yanında içinde ceviz yaprağı ekstresininde olması bence çok güzel bişey çünkü o da saç için faydalı.


 Son zamanlardaki atkuyruğu özü içeren ürünler fırtınasını duymayan kalmadığına göre o kategoride daha bitkisel bir ürün kullanmak isteyenler bir şans verebilir diye düşünüyorum.



Ürün @Herbitalurunleri tarafından gönderilmiştir.


You May Also Like

4 Yorum

  1. bilmediğim bir marka ve ürün, paylaşımın sayesinde tanımış oldum... galiba bir şans verebilirim... sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. herbitalin başka bir ürününü kullandım ben fena değildi bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende ilk defa bu ürünle Herbital'i öğrenmiş oldum :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡