Jelena Karleusha vs Kim Kardashian Style

by - 01:30

 Merhabalaarrr!

Şu sıralar gündeme bomba gibi düşen bir haberi sizlerle paylaşmadan duramayacağımı anladığım için bu yazıyı hazırladım. Jelena Karleusha adında Sırp bir şarkıcı varmış ki adını ilk defa bu haber sayesinde duydum. Kim Kardashian'ın Paris Moda Haftası için yaptığı platin sarısı saçlarını görmeyenimizde kalmamıştır değil mi? Şimdi asıl olayımız Jelena Karleusha'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalar ve Instagram'a attığı fotoğraflar. Çünkü Sırp şarkıcı 'Kim Kardashian'ın onun stilini taklit ettiğine' dair açıklamalar yapmış. Platin yaptıkları saçlarıyla, benzer giyindikleri kıyafetlerle birbirlerine nerdeyse ikizler kadar benzeyen bu iki kadından kimin kimi taklit ettiğine hadi gelin karar verelim mi???















Bunlar gibi fotoğraflar internette sürekli paylaşılıyor fakat sizin görmemiş olma ihtimalinize karşın bu yazıyı paylaşmak istedim. Gerçekten birbirlerine çok benzer kıyafetler giyiyorlarmış. Kim saçlarını platin yapmadan önce hiç sesi çıkmayan Jelena niye şimdi onun üzerinden prim yapmaya çalışıyor bunuda anlayamadım. Bide bence aslında onun stilini Kim değilde Kanye West taklit ediyor. Sonuçta Kanye seçiyor Kim'de giyiyor öyle değil mi? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce kim kimi taklit ediyor? Yada bütün bu giyilen kıyafetler, bu haller bir tesadüften mi ibaret? Hadi kızlar yorumları bekliyorum ve sizin fikirlerinizi mutlaka öğrenmek istiyorum...


Kaynak:Usmagazine





You May Also Like

8 Yorum

  1. Jelena'yı bende ilk defa senin sayende tanıdım, ama Kim'den çok daha güzel ve çekici ir fiziği varmış. Dolayısıyla kıyafetler onda daha bir güzel sanki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen tatlım uzaktan bakınca bencede öylede yakından olan fotoğraflarına baktım yüzünü falan pek beğenmedim. :/

      Sil
  2. ben kim ne yapsa beğenemiyorum sanırım :/

    buraya da beklerim: thestyledigger.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada Kim'in beğendiğim şeyleri oluyor fakat bu platin saçları onlara dahil değil :)

      Sil
  3. Kim' e bu sarı saç olmadı bence, hala gözüm alışmadı bi de taklidi çıkmış onu hiç çekemem doğrusu :))))
    Zevkli bir yazı olmuş cnm, eline sağlık ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında Jelena'yı Kim'in taklit ettiği iddia ediliyor ki gerçektende çok benzer giyiniyorlarmış. Buarada Kim Kardashian'da eski siyah saçlarına dönmüş. :)
      Çok teşekkür ederim Tuğba'cım. :)

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Evet öyle söyleniyor ve görünüyor :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡