Je M'En Fous For The Blonde Salad

by - 01:30

 Başarılarına başarı eklemeye devam eden Chiara Ferragni hakkında ''yine ne yaptıda bu yazıyı okuyoruz'' dediğinizi sanki duyar gibiyim. Valla kız doğru adımlar atmaktan şaşmıyor yani biz napalım? Bu seferde kızımız Je M'En Fous markası için kapsül bikini koleksiyonu hazırlamış. Aslında öyle pekte bir illa alınmalıdır çekiciliği olduğunu düşünmüyorum bu koleksiyonun ama yinede fenada değiller...


Bu fikrin ve koleksiyonun nasıl ortaya çıktığını Chiara şuradaki yazısında bir güzel anlatmış okumak isteyenler bakabilirler. Ayrıca sınırlı sayıda üretimde olduğunu söylediği bu bikini koleksiyonu Je M'En Fous'un kendi sitesinde ve Luisaviaroma'da satılıyor. Pek bir özelliği olmayan bu bikininin tek parçasına 59.50 euro verebileceğimi hiç düşünmüyorum! 



                       
Markanın reklam kampanyasıda bu şekildeymiş. Siz nasıl buldunuz Chiara Ferragni'nin hazırladığı bu kapsül bikini koleksiyonunu? Bence fiyatlarında abartı yapılmış. Siz ne düşünüyorsunuz fiyat konusunda? Sizin fikirlerinizide duymak isterim...





Kendinize iyi bakın...  :)


You May Also Like

4 Yorum

  1. Kadin kusursuz oldugu icin ne giyse mukemmel duruyo ama biz giysek kiz cocugu gibi oluruz :) bir de kucuk gogusler disinda bu bikinilerin kullanimi cok zor oluyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ilk zamanlardaki haline baklırsa şimdilerde gerçekten dediğin gibi kusursuz vücuda sahip. Söylediklerinin hepsine katılıyorum. :)
      Aynen yaa ben küçükken hep böyle fırfırlı mayolar,bikiniler giyerdim hehehe :)

      Sil
  2. bikiniler tamamen onun vücut tipine göre hazırlanmış herkese hatta çoğunluğa uymayacak modeller ve evet haklısın gereksiz pahalı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Chiara'nın vücut tipinde olanlara yakışacak modeller ki diğerlerini pek umursamamış gibi baksana :D
      Malesef fiyatlarıda gereksiz abartılmış.

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡