Damat Takım Elbise Modelleri

by - 20:49


Damat Takım Elbise Modelleri ve Smokin Damatlık Modelleri
Evlenecek çiftler için evlilik hazırlığının en önemli kısımlardan biri de gelinlik ve damatlık seçim sürecidir. Özellikle gelinin yanında şık, alımlı ve bir prens edasıyla boy gösterecek bir damat mutlaka olmalı diye düşünüyoruz. O halde bu süreci daha kolay atlatmak, stressiz ve sıkıntısız damat takım elbise, alışveriş deneyimi yaşamanız adına yazımızı takip etmelisiniz.
Damat Takım Elbise ve Çeşitleri
Her gelinin, elbette bir gelinlik hayali vardır. Fakat damatlar da hayalindeki damatlık modelini bulmak için en az gelinler kadar heyecanlıdır. Damatlar; takım elbise alırken de şık olmanın yanında rahat olmayı tercih ederler. Çünkü bütün gün üzerinizde kalacak ve tüm gün boyunca koşuşturmaca ile geçeceğinden ötürü rahatlık başta gelmektedir. Çok dar bir kemer, kısa pantolon ya da göğsünüze tam oturmamış bir ceket, düğün günü için iyi bir başlangıç olamaz. Vücudunuza mükemmel bir uyum sağlayacak damatlık modeli seçerken Kiğılı smokin ve damatlık modelleri koleksiyonuna bir göz atın deriz. Erkek giyim adına her türlü ihtiyacı en iyi şekilde karşılayan firma tabii ki düğün günü erkekleri de yalnız bırakmıyor.




Damatlık takım elbiselerde en çok tercih edilenler, ceket yelek ve pantolon üçlüsüdür. Fit bir vücuda sahipseniz yelekli modeller üzerinizde mükemmel duracaktır. Farklı tonlarda seçilen yelek modelleri ile dikkat çekici bir görünüme kavuşmak da sizin elinizde. Gömleklerde en çok tercih edilen ise mono yakalardır. Papyon tercih edecekseniz mono yaka gömlekler ile mükemmel görünümü yakalayabilirsiniz. Fakat kravat kullanmak istiyorsanız düz yaka damatlık gömlekler ideal olacaktır.

Damatlık takım elbiselerde dikkat edilecek bir başka husus da renk ve bedendir. Renk olarak siyah, lacivert, mavi ve beyaz en çok tercih edilen renklerdir. Eğer sıra dışı bir damat olma planınız yoksa en ideal damat takım elbise renklerini tercih edebilirsiniz. Bunun dışında beden de dikkatli olmak gerekir. Kısa bir pantolon, dar ceket, düğmesi olmak üzere olan bir gömlek sanırım o gün için şıklığınıza gölge düşürür. Bu tarz risklere hiç girmemek için tabii ki Türkiye'de erkek giyimin akla gelen adresi Kiğılı'yı mutlaka ziyaret edin.



Smokin Takım Elbiseler ve Damatlıklar
Smokin takım elbise ya da smokin damatlıklar son yılların trendi olan modellerdir. Özellikle şık bir salon düğünü, kokteyl tarzı düğünlerde çok tercih edilmektedir. Bütün bu modelleri bir arada hangi mağazada bulabiliriz diyorsanız tabii ki Kiğılı’yı öneriyoruz. İşi gücü erkek giyim olan Kiğılı’da damat takım elbise fiyatları oldukça uygundur. Hem kalite hem de bütçe diyorsanız o halde mutlaka Kiğılı damatlık modellerini görmeden alışverişe başlamayın.





You May Also Like

2 Yorum

  1. Ben damatlığımı damattan almıştım. Biraz pahalı ama kalitesi gözle görünür bir şekildeydi.

    YanıtlaSil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡