Yakı(şık)lı: Barış Arduç

by - 01:30

Merhaba güzellikleerrr!

Uzun zamandır istemedende olsa ara verdiğim Yakı(şık)lı yazılarıma inşallah devam edeceğim. Bu yazıda, açtığım arayı son günlerin gözdesi oyuncu Barış Arduç'u konuk ederek kapatmaya karar verdim. Uzun zamandır Türk dizilerini izlemeyen biri olarak beni bile cuma günleri ekrana kilitleyen Kiralık Aşk dizisiyle tanıdım. Biraz araştırdım, soruşturdum ve size onun hakkında bilgi vermeye karar verdim. Hadi bakalım başlayalım mı???






Barış Arduç, 9 Ekim 1987'de doğmuş ve Terazi burcuymuş. En çok merak edilen şeylerden biri olan boyuysa 1.87 cm'imiş. Spora ve oyunculuğa merakı varmış ve spor akademisine başlayıp 1. yılında terk etmiş. Daha sonra Ayla Algan'la tanışmış. Sadri Alışık Kültür Merkezi ve Ekol Drama'da oyunculuk dersleri alarak mesleğe adım atmış. Oyunculuğun yanında dublaj sanatçılığı ve fotomodellikte yapmış. Küçük Hanımefendi, Pis Yedili, Dinle Sevgili, Benim İçin Üzülme, Bugünün Saraylısı ve Racon gibi dizilerde oynamış. Oynadığı ilk sinema filmi ise Deliha'ymış. O filmde birlikte rol aldığı Gupse Özay'la birlikteymiş ki ben buna şok oldum resmen ya nasıl duymamışım anlayamadım...


Barış Arduç'u daha yakından takip etmek isterseniz Instagram hesabını aktif olarak kullanıyormuş. Buraya tıklayarak yakın takibe başlayabilirsiniz. İşte böyleee Kiralık Aşk dizisini çok sevdim! Başrol oyuncularıda çok şirin ve uyumlu olduğundan heyecanla cuma günlerini bekler oldum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Barış Arduç'u beğenenlerden misiniz yoksa kasıntı bulanlardan mısınız? Sizin fikirlerinizide duymak isterim...




You May Also Like

12 Yorum

  1. Benim için üzülme dizisi ile tanıdığım, oynadığı karakterin vefat etmesi üzerine diziyi izlemeyi bıraktığım (ki sanırım 2. ya da 3. bölümdü), Karadenizli olduğunu öğrendiğimde sevindiğim ve gerçekten de yakışıklı bulup lakin takip etmeye bile kıyamadığım karşı cinsimden olan bir erkek işte. Bu kadarcık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehehe güzel özetti :)
      Ben kendisini ilk defa Kiralık Aşk diziyle farkedenlerdenim. Sanırım biraz geç kalmışım.

      Sil
  2. Ben bu adamın oyunculuğuna bayılıyorum daha öncede başka dizilerde izliyordum kendisini ama kiralık aşk dizisinde daha bir karizmatik olmuş bence :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kiralık Aşk'ta bencede öyle ama diğerlerini izlemediğim için yorum yapamıcağım :)

      Sil
  3. bu günün saraylısında tanımıştım ben ilk oyunculuğu gayet iyi :) bence çok şirin ve sempatik

    YanıtlaSil
  4. ben ilk kez bu dizide gördüm, baby face yakışıklı adam :) ama ordaki kız da çok güzel bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen babyface biriymiş.
      Yaa evet kızda çok şirin ve yakışmışlar :)

      Sil
  5. Ben de "Bugünün Saraylısı"nda tanımıştım. Cool bir adam, beğeniyorum oyunculuğunu. Şimdi de Kiralık Aşk'ta bence gayet iyi, izliyorum valla:)
    Gupse Özay'ı duyduğumda bende aynı tepki verdim. Zevkler renkler :) En son magazinde başka bir kızla görünmüşler diye Gupse'den ayrıldı dediler (Dedikodu kazanı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah sahibine bağışlasın valla hakkaten yakışıklı adam :D
      Bende o kızla olan aldatma olayı için yaptığı açıklamayı falan görmüştüm ama ne kadar doğrudur yalandır bilemem :D

      Sil
  6. ufff adamın ilk resmini görünce aklım gitti :D valla adam çok sempatik gülüyor .o nasıl oluyorsa artık :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahhahahs bilmiyorum tatlım ama bende sana katılıyorum :D

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡