Raen Bitkisel Gül Losyonu

by - 01:30

 Merhaba güzeller!

Bugün size geç kalmadan hemen bahsetmek istediğim bir ürün var. Raen markasını birkaç sefer duymuştum fakat ürünlerini hiç kullanmamıştım. Taa ki ilk defa katıldığım Gözde'nin düzenlediği Antalya Blogger Buluşmasına kadar! Buluşmada bize hediye edilen ürünlerden biride Raen'in bu Bitkisel Gül Losyonu'ydu. Fazla baskın olmadığı sürece gül kokusunu severim. Eve gelince hemen denemeye başladım ve 1 aydır aralıksız kullanıyorum ve yorumlarımı sizinle paylaşmaya karar verdim...



Öncelikle ürünün sitedeki açıklaması şu şekilde;

Bitkisel Gül Losyonu
Tüm cilt tiplerinin rahatlıkla kullanabileceği, besleyici ve yağ-nem dengeleyici vücut losyonu. Formülündeki benzersiz ferahlatıcı esansiyel gül yağı sayesinde siyah nokta ve akneyi engeller. Cildin yağ ve nem dengesini sağlar ve korur. Cildinizi sıkılaştırır ve tazeler. Banyo sonrası vücudun kuruyan bölgeleri ve günlük kullanım için idealdir. Sağlıklı ve ışıldayan bir cilde sahip olmak isteyenler için...
- Tercih ettiğimiz esansiyel gül yağı benzersizdir, ağır ve bunaltıcı değildir. Deneyince hak vereceksiniz...

İçeriği: Hindistan cevizi yağı türevleri, Palmiye yağı türevleri, E vitamini, Zeytinyağı, Gliserin, Distile su, Esansiyel gül yağı
 
Cilt Tipleri: Hepsi




Benim ürün hakkındaki yorumlarımsa;

  • İlk önce kokusundan bahsetmeliyim! Neredeyse mükemmel denebilir. Bunaltmayan ama uzuunnn süre etkili bir kokusu var. Şöyle söylemem gerekirse duştan çıkınca tüm vücuduma sürüyorum ve bulunduğum oda anında gül kokusuyla doluyor.

  • Her cilt tipine uygun olduğu söyleniyor. Benim cildime iyi geldi ve pamuk gibi yumuşacık yapıyor. Çok nemlendirmesede şimdilik yeterli geliyor.

  • Losyonun yapısı ne çok akışkan, ne de çok katı bir şekilde yani tam olması gerektiği gibi. Bu sayede kolayca uygulanabiliyor ve cilt anında emiyor. 

  • En güzel özelliklerinden biride yapışkan bir his bırakmaması! Bazen cildimin iyice emmesini beklemeden giyinmem gerekebiliyor ve o zamanda gönül rahatlığıyla giyinebiliyorum. Bazı losyonların bıraktığı o yapışkan histen nefret eden biri olduğumdan bu özelliğine çok sevindim.



Raen markası içeriği temiz olan markalardanmış. İçerik işlerinden pek anlamıyorum ama elimden geldiğince duyduğum içeriği temiz ürünleri kullanmaya yöneliyorum. Eğer sizde öyle yapıyorsanız bu bitkisel losyonu rahatça deneyebilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak yada ürünü satın almak isterseniz Raen'in sitesinden sipariş verebilirsiniz. Ben şimdilerde Gül içerikli toniğine gözümü diktim ama daha almadım. Siz Raen markasından ürün kullandınız mı? Siz ne düşünüyorsunuz Bitkisel Gül losyonu hakkında? Sizin fikirlerinizide duymak isterim...



*Ürün firma tarafından gönderilmiştir.Yorumlarım tamamen objektiftir.




You May Also Like

6 Yorum

  1. toniği kullanmıştım bana göre biraz ağır kokuyor ama başarılı bir tonik..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aay hadi ya :/
      Bu kreminki bana hafif geldiğinden o da öyledir diye düşünüyordum neyse ben biraz daha araştırayım. Teşekkürler canım :)

      Sil
  2. Ben bu losyonu kullandığımda ayrıca parfüm kullanmama gerek kalmıyor gerçekten güzel bir ürün :)

    YanıtlaSil
  3. Kokusunun kalıcılığını sevdim ben de ama nemlendirmesi kış için değil de yaz için daha iyi gelir gibi benim kuru cildime :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim cildim o kadar kuru değil o yüzden bana şimdilik yeterli geldi canımcık. Aynen kokusu ve kalıcılığı çok güzel :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡