Natur Vital Silver Shampoo (Mor Şampuan)

by - 01:30

 Merhabalar!

Yine bir geç kalınmış yazılar kategorisindeki bir ürünle buluştuk. Mor şampuanlar konusuzunda upuzun araştırmalarım oldu. Mor şampuanların en iyisi olan Provoke Touch of Silver bile almayı düşündüm. Hatta Amazon'dan alacakken son anda kargo parasının 60 TL olacağını farkettiğimden vazgeçtim. LBTK'nın yani Işınsu'nun bir videosunda bahsettiği gibi yapmayı düşündüm ama çevremdekiler sonuç vermeyeceğini söylediklerinden yapmadım. En sonunda da Türkiye'de satılan uygun fiyatlı ve iyi sonuç çıkardığı söylenen Natur Vital'in Silver Shampoo yani mor şampuanını denemeye karar verdim. Saçlarımda röfle varken yani geçen sene bu aylarda almıştım. Saçlarımın aralarında bazı tutamları turunculaşmıştı ve canımı sıkıyordu. En iyi çareninde gri saçlar için olan bu mor şampuan olduğunu bildiğimden aldım...




Tek kullanımda etki etmeyeceği için yaklaşık 1-2 ay kullandım. Tabiki her gün değil! Mesela saçlarımı haftada 4-5 kez yıkıyorsam en fazla 2 keresinde aksatmadan kullandım. Bu şekilde kullandığımda ben istediğim sonucu elde ettim. Sizinde benzer yada farklı şikayetleriniz varsa kendi düzeninizi oluşturarak kullanabilirsiniz. Gelelim yorumlarıma;

  • Kullandığım sürece saçlarımı biraz sertleştirdi ama bu benim için pekte sorun değildi.
  • Kokusu fena değildi içinde olan yabanmersininden mi kaynaklanıyordu bilmiyorumda bitkisel kokusu vardı.
  • Çok sık kullanımda ne gibi sonuç vereceğini bilmiyorum çünkü ben söylediğim gibi az bir süre kullandım.


Nerelerde satıldığını bilmiyorum. Ben geçen sene n11.com'dan 35 TL'ye almıştım. İnternette aratarak bakarsanız eminim bulabilirsiniz. Umarım işinize yarar bilgiler verebilmişimdir. Bu konuda merak ettiğiniz başka şeyler varsa sorabilirsiniz. Siz daha önce mor şampuan yada Natur Vital'i kullandınız mı? Siz ne düşünüyorsunuz? Sizin fikirlerinizide duymak isterim...





You May Also Like

9 Yorum

  1. çok severek kullandığım bir şampuandı. özellikle de ombrelerde çok işe yaradı =) sürekli kullanılırsa saçta yeşerme yapabiliyor. o yüzden haftada 1 yada 2 kez kullanılmalı. özellikle saçlar küllüyse çok dikkatli olmak gerekiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa bak saçımı farklı renklerle boyamadığımdan o konuda hiç bir fikrim yoktu. Çok iyi oldu söylediğin Gizem'ciğim. :)

      Sil
  2. saçlarımı ilk kez bu sene kendim evde boyadım :) istediğim rengi bulana kadar her ay denedim, boya ve şampuan konusunda öğreneceğim çok şey var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bende senin gibi acemi sayılırım ama birkaç şey öğrendim işte onlardan biride mor şampuanlardı. :)

      Sil
  3. bende yeni boyadım saçlarımı griye ama hemen aktı, 3 defa banyoya girdim ve sarı şu an arada kızıllıklarda var. bende kullanmayı düşünüyorum ama ya etk etmezse diye korkuyorum. boyası kuaförü derken 200 tl yi geçti ve hala istediğimi elde edemedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç konusu çok hassas ya ayarı tutturana kadar bazen çok para harcanabiliyor. Denemeden bilemezsiniz bana iyi gelen size gelmeyebilir o yüzden kendiniz karar vermelisiniz. :)

      Sil
    2. iki yıl önce yaklaşık 1 yıl kadar gri saç kullandım ve öncelikle çok yıpratan bir işlem sen gene iyi bi paraya yaptırmışsın benimki çok daha pahalıydı. ilk olarak saçını çok iyi nemlendirmen gerekiyor ve normal şampuan kullanmamalısın. eğer gri rengini aylarca kullanmak istiyorsan mutlaka mor şampuan kullanmalısın ve şampuanının bekleme süresi 3 dk yı geçmemeli yoksa bu sefer mor mor renkler kalıyor saçta. onun dışında her gün değil de gün aşırı saçını yıkaman daha iyi olur.

      Sil
  4. N11de 3 farklı satıcı var siz hangisinden almıştınız acaba ? Ürün orjinal gelir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Satıcıyı hatırlamıyorumda n11'de satıcı puanı yüksek olanı tercih edebilirsin. Şimdiye kadarki her siparişimde hep orjinal ürün geldi yani ben öyle bir sorun yaşamadım. :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡