Angelina Jolie'nin Gelinliği

by - 01:30

Angelina Jolie'nin Gelinliği
 Merhabalaarrr!

Sonunda hepimiz muradımıza erdik! Yıllardır resmen tüm dünyanın evlenmelerini dört gözle beklediği çift nihayet 23 Ağustos'da Fransa'da sadece yakınlarının davetli olduğu bir düğünle evlendi. Angelina Jolie'ye hayran olmayan kişi yoktur! Brad Pitt'ten bahsetmiyorum bile! Bu kadar kıskanılan çifte biraz nazar değsede (Angelina'nın hastalığı) onlar toparlandılar ve zor zamanları beraber atlattılar. Düğünden ilk görüntüleri Hello Magazine ve People dergileriyle paylaşmışlar. İlerleyen zamanlarda daha fazla görüntü mutlaka düşecektir ama şimdilik gördüğümüz kadarıyla gelinlik hakkında biraz konuşalım mı???

 
Angelina Jolie'nin Gelinliği
Gelinlik tabii ki Atalier Versace markaydı. Donatella Versace imzalı gelinlik prenses modelli yani eteği hafif kabarık, askılı, göğüs kısmı büzgülü bir modele sahip saten kumaştan oluşuyormuş. Aslında Angelina'dan beklenmeyecek kadar sadeydi. Tabii bu sadeliğin sebebi duvaktaki işlemelerdi. Angelina ve Brad'in 3'ü biyolojik, 3'ü evlatlık olan çocuklarına ait çizimleri duvağına işlemişler...

Angelina'nın çocuklarına olan bağlılığı ve sevgisi düşünülürse bu yaptığı çok duygusal bişey. Ama yinede hayal kırıklığı yaşamadım desem yalan olur. Yıllardır evlenmelerini bekledik durduk ki gelinliğini görmek için çıldırdık ve gördüğümüz şeye bak! Çok fazla yorum yapmak istemiyorum bu konuda. Haa buarada Brad Pitt'in zaten her zamanki yakışıklılığı, karizmatikliği üzerinde! Siz ne düşünüyorsunuz Angelina Jolie'nin gelinliği hakkında? Siz nasıl buldunuz gelinliğini? Sizde benim gibi biraz hayal kırıklığı yaşadınız mı? Sizin görüşlerinizide mutlaka öğrenmek isterim...







You May Also Like

4 Yorum

  1. ben hiç beğenmedim yaaa.. çok saçma çocukların resmiymiş falan.
    ilk gördüğümde rol icabı falan giydi sandım bu kadar ki kötü duruyor .. bilmiyorum ben de şaşırdım açıkcası..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende ilk gördüğümde çok şaşırdım. Yani normal giyim tarzını bilmesek demediğimiz kalmazdı ama şimdi pek bişey diyemiyorum :)

      Sil
  2. Ben beğendim :) Zaten onlar için farklıydı düğün konusu. Çocukları var yıllardır beraberler yaşları ilerledi.. Dikkat çekmeye gösterişe gerek yoktu zaten isimleri yeter. Çocuklarını yansıtan birşeylerin olması bence çok güzel. Gelinliğin sadeliği Angelina'nın güzelliğine ve çekiciliğine gölge düşürememiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak böyle bakınca doğru söylüyorsun, sana hak veriyorum tatlım. Amaaa yani yıllardır beklenen bir düğün olması ve onu hep şatafatlı, gösterişli şeylerle gördüğümüzden gelinliğinde öyle olmasını beklerdim o yüzden şaşırdım. :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡