Dizi Tavsiyesi: 2 Broke Girls

by - 01:30

 Merhaba güzellikler!

2 Broke Girls'ü canımın çok sıkıldığı bir anda izlemeye başladım ve bağımlısı oldum diyebilirim. Çok komikler! Zaten karakterlerini kısaca tanıtacağım size. Ama nedense 2. sezonda biraz sıkıldım o yüzden ara verdim. Sanırım şu sıralar yeniden izlemeye başlayabilirim tabi öncelik yeni sezonu başlayan dizilerimde ama bunuda araya sıkıştıracağım. Bide bu diziyi sevmemin en önemli nedenlerinden biride 22 dk. sürüyor olması! Kısa süreli dizileri daha bir tercih eder oldum...

Konusunu özetlemem gerekirse; Max bir restorantta çalışan garsondur. Caroline'sa çok zengin bir kızken birden babasının hapse girmesi ve mallarına el konulmasıyla fakirleşir. Aynı restorantta Max'le yolları kesişir ve Max'in yaptığı cupcakeleri satabilecekleri bir dükkan açmak için para biriktirmeye başlarlar...

Max (Kat Dennings): Bir restorantta garsonluk yaparken aynı zamanda harika cupcakelerde yapıp orada satmaktadır.

Caroline (Beth Behrs): İlk başlarda zengin züppe biri gibi gelsede zamanla alışılıyor. Max'le aynı restorantta garson olarak çalışıyor.

Johnny (Nick Zano): Max'in çok eski arkadaşı ve birara sevgili gibi oldular. Ressam ve sokakta grafiti yapıyor. 

Han Lee (Matthew Moy): Max ve Caroline'in çalıştıkları restorantın yeni sahibi. Amerika'ya uyum sağlamaya çalışırken çok komik hallere giriyor.

Earl (Garret Morris): Restorantın kasasında duruyor.

Oleg (Jonathan Kite): Restorantın aşçısı ve sapığı. :D  İzleyince ne demek istediğimi anlarsınız.

Sophie (Jennifer Coolidge): Max ve Caroline'in üst kat komşusu ve Oleg'in sevgilisi gibi birşey. Temizlikçi şirketi işletiyor.



İşte ana karakterleri bu şekilde olan bir dizi 2 Broke Girls. Tabi bu oyuncuların yanında dizide Martha Stewart gibi bir sürü ünlüde konuk oyuncu oldu. Eğer canınız sıkılıyorsa yada gülmeye ihtiyacınız varsa mutlaka tavsiye ederim. 22 dk.'nın su gibi geçtiğini göreceksiniz. Hem biz yıllardır ülkemizde yayınlanan 2-3 saatlik dizileri izlemiş insanlarız yani bu dizi ve süresinin atıştırmalık gibi gelmesi sizcede normal değil mi? Sizde izliyor musunuz yada izlediniz mi 2 Broke Girls'ü? Siz nasıl buldunuz yada buluyorsunuz???



Kendinize iyi bakın...  :)

You May Also Like

10 Yorum

  1. Yaa ben bu dizinin hastasıyım canım :) türk dizileri çok uzun olduğu için yabancı dizi izliyorum :) New girl ve Girls dizilerini de kaçırmam, Girls'lü ne varsa izliyorum yani :) eline sağlık, kocaman öpücükler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı şey benim içinde geçerli tatlım ya yıllarca Gossip Girl'ü izledim. Girls ve 2 broke girls hastası oldum çıktım. Ama New Girl'ü daha izlemedim. Şimdiki dizilerim bitsinde ona bakarım. Kesinlikle bende izlemiyorum ama şu sıralar izlediğim tek Türk dizisi Medcezir, onuda orjinalini bildiğim için meraktan izliyorum hehehe :)
      Teşekkürler tatlım, sanada kocaman öpücükler! :*

      Sil
  2. 3.sezon çok çok daha iyi,kesinlikle izlemeye devam et,gülmekten yıkılıyorumm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaay tamam o zaman daha hızlı izlemeliyim. Teşekkür ederim bilgilendirdiği için hehe :)

      Sil
  3. Hemen şimdi başlıyorum diziye :D biraz eğlenceli şeyler izlemem gerek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çabucak başla o zaman tatlım. Hem eğlenceli hem komik hemde süresi 22 dk. daha başka kritere ihtiyaç var mı? :D

      Sil
  4. Gecen gün tesadüfen tv'de denk geldim ve cok komik oldugunu düsünüyorum. Bu arada Gece Evi'ni okudugunu gördüm, ben bir zamanlar ilk 3 kitabini okumustum sonra unuttum okuduklarimi. Simdi tüm kitaplari birden okuma niyetindeyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Ahu'cum Gece Evi serisini okuyorum. Aslında bende ilk 5 kitabını okumuştum 4 yıl önce ama unuttum ve tekrardan okuyayım dedim. Sonra diğer 6sını ne zaman okurum bilmiyorum hehe :)
      Aaay kesinlikle çok komik bir dizi. Sürekli olarakta izleyebilirsin, tavsiye ederim. ^_^

      Sil
  5. Yerim yaa Max'le yaşıyorum resmen, her gün bi doz alıyorum kendime gelmek için ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa dimi? Yeni sezonu daha izleyemedim ama çok tatlış ve komikler :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡