Yükselen Trendlerden: Birkenstock

by - 00:05

Ünlü Alman markası Birkenstock'u artık bilmeyen kalmamıştır diye düşünüyorum. Almanların ayağından çıkarmadığı hatta bizlerin Almanya'da yaşayan akrabalarımızın bile ayağından çıkarmadığı nerdeyse tek marka. O kadar rahatmışlarki insanın ayağından çıkarası gelmiyormuş. Eee bu kadar rahat olmasına karşın bu son senelerde de trend oldu. Hatta şık kıyafetlerin altına bile giyilebilecek kadar trend olmuş yani gerisini siz düşünün. Şimdi size bazı kombin örnekleri vereceğim...   :)



 Street Style

  Street Style

  Street Style

 Street Style - Fashion Me Now


***


Bir sürü çeşidi olan bu terlik & ayakkabı markasını kesinlikle denemek istiyorum. Hatta geçen yaz Almanya'dayken alacaktım ama ayaklarım o kadar küçükki 36 numara bile büyük geldi tabi birazda kalıbı geniş terliklerinin. Şunuda belirtmeliyimki Türkiye'de inanılmaz pahalıya satılıyorlar! Eğer imkanınız varsa yurtdışından edinin. Çünkü en son 2 hafta önce almak için yeniden baktım ve fiyatı 120 - 190 TL arası modeline göre değişiyordu oysa ben Almanya'dan 30 Euro'ya alacaktım o yüzden bu hevesimi bir başka bahara bıraktım. :) 

Siz kullandınız mı Birkenstock'lardan? Kullandıysanız memnun musunuz? Yada almayı planlıyor musunuz? Vee tabiki siz ne düşünüyorsunuz Birkenstock ürünleri hakkında?



Kendinize iyi bakın...  

You May Also Like

12 Yorum

  1. Ben de almayı planlıyorum yalnız fiyatlar dediğin gibi Trde uçmuş durumda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef yaa. Bizim ülkemizde herseyde vergilerin çok yüksek olmasından kaynaklanan bir pahalılık var. :/

      Sil
  2. Kullanmadım emimin çok rahattır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende daha kullanmadım ama kim kullandıysa herkes kesinlikle çok rahat olduğunu söylüyor. :)

      Sil
  3. Bn kullanıyorum canım beyaz rugan. Çok da memnunum resmen her kıyafetle uyumlu salaş ve rahat bi görüntü vermesi de süper :) pahalı ama hem sağlıklı hem trend tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullan tatlım yaa ben ayağıma göre bi bulsam alacamda işte ayaklarım küçük olduğundan hep böyle sorun çıkıyor ama bulursam kaçırmıyıcam. :)

      Sil
    2. Onların özelliği büyük olması :) ayağının çukur kısmına tam oturması lazım o yüzden bi parmak kadar içeride kalıyo ayak :) rahatlıkla kullanırsın

      Sil
    3. Biliyorum canım kalıplarının biraz büyük olduğunuda ayağımın ölçüsü çukur kısımlarını bile tutturamıyor :D Valla biraz daha araştırcam bulamazsam sanırım çocuk reyonundaki ürünlere talim olacağım. :)

      Sil
    4. Anladım canım :) bulursun umarım gönlüne göre :) şimdiden güle güle kullan :)

      Sil
    5. Çok teşekkür ederim tatlım <3 :)

      Sil
  4. kalıpları geniş mi yani 37-38 arası giyen icin 37 uygun olur heralde

    YanıtlaSil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡