Mim #1 - Ben Kimim?

by - 00:05

İlk defa mim'lendim derken aynı konuda ikinci kez mimlendim. :)  Aynı okulda okumamıza rağmen bloglar sayesinde tanışıp kaynaştığım Mine ve o yazdığı sürece her yazısını kaçırmadan okuduğum Melodram sayesinde mimlenmiş oldum. Tekrardan teşekkür ederim onlara ve soruları cevaplamaya başlıyorum...   :)




Ben Kimim?

Ben Gizem. 23 yaşındayım. Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi (BTIOYO) son sınıf öğrencisiyim. 




Blogumun adı nereden geliyor?

Önceden planlanılmış birşey değildi. Leopar desenini çok sevdiğim için sanırım birden aklıma geldi. Çevremdeki herkes bu deseni ne kadar sevdiğimi bilir. Blogu açtığımda isim düşünürken birden aklıma geldi.Ev arkadaşım Burcu'ya söyledim o da ''güzel, tam senlik olur'' dedi bende beğenmiştim zaten, bu şekilde de blogumun adı ortaya çıkmış oldu.  :)


Blog açmaya nasıl karar verdim?

Çok sevdiğim blogger Pinkfreud'un blogu olan Bi Kot Bi Tişört'ü okuyordum ve bütün gün evde sıkıntıdan patlıyordum. Sonra kafamda düşünceler oluşmaya başladı bende yapabilirmiyim diye. Sevgilim siteler yapar,düzenler falan yani bu konuda baya bilgilidir. Ona söyledim o da ''yaparsın tabi ama ilk başta google'da ücretsiz olarak aç. Eğer devam etmek istersen satın alırız, hallederiz.'' dedi yani beni birazda o cesaretlendirdi ve böylece ben 28 Aralık 2012'de blogumu açmış oldum.


Neden kozmetik blogu?

Açıkcası blogum bir kozmetik blogu değil. Haa içinde kozmetikte var tabi yani benim kullanıp memnun kaldığım ürünler hakkında yazılar yazıyorum. Ama bunların yanında başka bir sürü konuda da yazıyorum özellikle moda hakkında yazmayı pek seviyorum. 


Kişiliğim.

Koç burcuyum. Kesinlikle ve kesinlikle bütün özelliklerini taşıyorum! Dik kafalılıktan tut anında sinirlenmeye,sabırsızlığa,hazır cevaplığa,sınırlanmaktan nefret etmeye vs. gibi bütün özellikler mevcuttur bende. Deli gibi kıskancımdır! Ama sevdiğim insanları kıskanırım. Genelde ilk olarak tanıştığım insanlar bana soğuk derler ama işin aslı öyle değil! Onlar bana nasıl davranırsa bende onlara öyle davranırım. Haa ama ilk görüşte sevmediysem birini o zaman bir buzdolabından farksız değilimdir ona karşı. Bide sevdim mi tam severim.


Hoşlandıklarım.

Kesinlikle kahve! O benim vazgeçilmezimdir. Çeşidi farketmez desemde filtre kahveye ölürüm. Blogumla ilgilenmeyi ve yeni yeni yazılar yazmayı çok seviyorum. Hele o yazılara yorumlar geldiğinde havalara uçuyorum. Herkes gibi müzik dinlemekten, dizi yada film izlemekten son derece zevk alırım! Amaaa Kitaplar! Onlar benim hazinemdir. Belki inanmazsınız ama geçen yaz 2 ayda 41 kitap okudum. Ne kadar okuma bağımlısı olduğumu siz düşünün.


Hoşlanmadıklarım.

Yalancı, ikiyüzlü insanlardan nefret ederim. Hele bide yüzüne gülüp arkandan seni çekiştirenler varya onları bir kaşık suda boğmak isterim! Ben birşeylerle uğraşırken sürekli onu yarıda kesmek zorunda kalmaktan nefret ediyorum. 



En çok sevdiğim makyaj malzemem.

Eyeliner, ruj, rimel.



Çantamda olmazsa olmazım.

Cüzdanım, anahtarım, parfümüm, makyaj malzemelerim, not defterim, gözlüklerim.



En son okuduğum kitap.

Gilbert Sinoue - Tanrı'nın Sessizliği



Yaz yaz bitiremedim sanki yaa hatta daha soru olsa üşenmeden cevaplardım.
İşte sorular doğrultusunda hakkımda size söyleyebileceklerim bu kadardı.



Benim mimlediklerimse:





Tekrar teşekkürler bu mim için. Ben çok eğlendim yazarken ve benden önce yazmış olanları okurken...

You May Also Like

2 Yorum

  1. Seni tanımak iyi oldu:) Yazılarıma güzel yorumlar yapan bu bayanı tanımak istiyordum.. Hayatımda bir tek polar battaniyem ve geçen aylarda aldığım bir taytdan başka Leopar desenli bir şeyim olmadığını fark ettim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aay çok mutlu oldum böyle düşünmene <3 :)
      Aslında benimde ilk başlarda leopar desenli pek biseyim yoktu sonra bir baktım dolup taştılar. :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡