Göğüs Büyüten Çay Tarifi

by - 00:05

Merhabalaarrr!
Hatırlarsanız geçtiğimiz Nisan ayında ev arkadaşlarımla aktardan yaptığımız bir kaç alışverişi ve aldığımız otların faydalarını sizinle şu yazımda paylaşmıştım sevgili okurum. Hatta şu yazımda da o alışveriş sırasında aldığımız Ardıç Katranı Sabunuyla ilgili fikirlerimiz sizinle paylaşmıştım...

Şimdi sizinle paylaşmak istediğim ufak ama etkisi büyük bir sır. Bizzat denedim ve onaylıyorum! Gerçekten işe yarıyor bu çay! 



İşteee bunlarda kahramanlarımız! Adaçayı ve Rezene oluyor kendileri. Onlarla tanışmamı size şöyle kısaca özetlemem gerekirse; ev arkadaşım sayesinde bu ikilinin göğüs büyütme işlevine sahip olduğunu duydum. Hemen aktardayken aldım. Ama işe yaraması için düzenli olarak içmem gerektiğini söyledi. Bende aldığım günden itibaren her gün olmasada en fazla 1 gün arayla içtim. Aslında ne yalan söyleyeyim işe yarayacağına inanmıyordum fakaattt bütlere gittiğimde ölçülerimi kontrol etmek geldi aklıma eskiden 75 olan göğüs ölçüm bir baktık 88 olmuş! Hatta inanamadık Burcu'yla 3 kere ölçtük ama hep aynı sonuç çıktı yani 88 olmuş. :)  Nerdeyse 1 aydır düzenli olarak içemiyorum hem oruç yüzünden hemde bu sıcakta unutuyorum. Umarım bir değişim olmamıştır çünkü çayı düzenli içmeyi bırakınca vücut eski ölçülerine geri dönüyormuş diye duydumki bu da tek kötü yanı bence bu çayın...



Adaçayı ve Rezene Çayı Tarifi: Sıcak ve iyice kaynamış suyun içine bir tutam rezene ve 2-3 dal adaçayı atıp 10-15 dakika demlenmesi için ağzı kapalı bir şekilde tutulmalıdır. Ben 1 kupa için bu ölçüleri kullanıyorum tabi sizde kendinize göre ayarlarsınız. Buarada mümkünse şeker atmadan içmeye çalışınki faydası daha fazla olsun...



Bu konu hakkında şimdilik size söyleyebileceklerim bu kadar canlarım. Ben 3 ayda ölçülerimi bu çay sayesinde büyültmeyi başardım. Bu bilgi belki sizinde işinize yarar diye paylaşmak istedim. Eğer bu konu hakkında merak ettiğiniz birşey olursa mutlaka sorun, sakın çekinmeyin...  :)


You May Also Like

103 Yorum

  1. ya bu gerçek olamaz :)
    hemen denicem ama bişey dicem içmeye devam ettikçe büyüyüp önü alınamazsa :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçek gerçek :)
      Mutlaka dene tabi alerjin falan yok bu otlara. :)

      Valla onu tam olarak bilemiyorumki tatlişkom ama önü alınamayacak kadar çok aşırı büyümez sanırım diye düşünüyorum ihihi :)

      Sil
    2. Eheheheh Gizem'cim hayatın sırrını vermişsin tüm kadınlara :) Yüzyıllar seni konuşmalı bence, ben de deneyeyim :) :*

      Sil
    3. Yok Damla'cım bu benim bulduğum birsey degilki :) Sadece nette fazla araştırılmış ve deneyimlenmiş bir bilgi o kadar ihihi :)

      Sil
  2. Benimde korkum fazla büyümesi kas yaparken göz cikarmayiz insallah :) aktara sormak gerek aslinda, birkac ay sonra cayin etkilerini tekrar yazarsan cok sevinirim bizde deneyimlerinden nasiplenmis oluruz :) ayrica com faydali bir yazi olmus canim cok tesekkurler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorduğun aktara bağlı bilgi vermesi ama nette araştır tatlım.Bende başta inanmamıştımda gerçekmiş deneyince anladım. :) Tabiki yazarım bir kaç ay sonra yeniden ama bence daha fazla büyümez. Bide rica ederim tatlım inşallah sizinde işinize yarar. :)

      Sil
  3. aah benim de 75 :( hemen denemeliyim. yalnız aklıma bir soru geldi. vücudumuzun baska bir yerlerini büyütmüyor değil mi? :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aayy yok büyültmüyor ihihi :) Tam tersi ben yemek saatlerimi düzene sokarak ve pilates yaparak küçülttüm diğer ölçülerimi :)

      Sil
  4. Merhaba kızlar.Bende bu karışımı 3gün oldu yapıyorum.Yalnız adaçay kurutulmuş değilde poşet çay olarak aldım. Rezeneyi bir bardakta bekletiyorum bir bardağada poşet çay koyuyorum kıvama geldiklerinde ikisini karıştırıp içiyorum sizce bi işe yararmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sibel, poşet çay şeklinde adaçayını hiç kullanmadım bu yüzden pek emin değilim o şekilde işe yarıyıp yaramayacağına. Poşet çay almaktansa 2TL'ye aktardan adaçayı al hem daha hesaplı olur. :)

      Sil
  5. :)) Tamam çok teşekkür ederim gizemcim. En kısa zamanda alıcam.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düzenli içtikten sonra tabiki farkına varabilirsin bence :)

      Sil
  7. Düzenli derken yani saatler falanmı sabah akşam falanmı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aayy yok ya düzenli derken her gün demek istedim kafana göre iç yani ne zaman bırakmak istediğine kendin karar verirsin zaten ölçülerine göre. :)

      Sil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, ben günde 2 defa ne zaman aklıma gelirse içiyorum. Yazın kullanmayı bırakmıştım, ayrıca çayı içmeyi bırakırsanız küçülüyor yani eski haline dönüyor diye biliyorumki yaşadımda. 23 yaşındayım. :) Umarım işinize yarar. :))

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. Evet malesef eski yani kendi haline dönüyorlar. :/

      Sil
  9. Kaynamış suyun içine rezene ve adacayını attıktan sonra tekrar ocakta kaynamaya devam mı edıcek yoksa 15 dakıka bırakıp ılıklaşmasını mı beklıycez :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok hayır kaynatılmayacak Zeynep'cim. Demlenmesi için beklenilcek yani ılınması için öyle bırakılıcak. :)

      Sil
    2. peki bişey daha duydum rezene östrojeni arttırdıgı için göğsü büyütüyormus ama vücutta östrojen artınca aynı zaman daha erken tüylenme yada daha cok tüylenme gibi etkileri de oluyomus bu oldu mu sende hiç :)

      Sil
    3. Yoo şuanda ilk defa duydum böyle bişeyi. :)

      Sil
  10. öyle duydum da korktum bi an :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne ben ne de çevremdeki kullananlar öyle bışey yaşamadık Zeynep'cim. :)

      Sil
    2. peki cok tesekkur ederim :)))

      Sil
  11. benimde uzun zaman araştırmalarıma göre evet rezene ve adacayı göğüs büyütüyor ama ben sadece rezene içebiliyorum adacayını miydem kabul etmiyor cok iğrenç bi tat ama kesin bir cözümse şayet onu bile deneyebilirim başka cözümde buldum daha 2 gün oldu rezene ve adacayını kaynatıp bus kalıplarına koyup masaj yapıyorum :) sebep adacayını içemem inş işe yarar tabi ama kesin büyütüyor diyorsun cnm deneyeceğim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarıyor tabiki Dilara'cım. Adaçayının yaprak şekilde olanı çok acı onu bende sevmiyorum ama çiçek şeklinde olanı sanırım Antalya bölgesinde yetişenin tadı öyle değil bide onu dene istersen. :)
      Buz şeklinde işe yarar mı bilmiyorum, hiç duymamıştım. :)

      Sil
  12. şimdi ben bunu bi on gündür kullanıyorum göğüslerimde bi agrı var ama pek büyüme yok ne zaman büyümeye baslar yanı gözle farkedilir bi büyümeden bahsedıyorum ağrı sanırım büyümeye işaret :) bıde bıraktıktan sonra ne kadar sürede küçülüyo tekrardan :(( küçülmemesi için haftada bi kaç gün içmeye devam mı etmeliyiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi ben sana ne desem yalan olur çünkü herkesin vücudunun yapısı,özellikleri faklıdır o yüzden o süreçleri kendin gözlemleyerek öğreneceksin Zeynep'cim. :)
      Küçülmemesi içinde haftada 3-4 kere içsen işe yarar heralde yani bu konuda tam olarak bir fikrim yok. :\

      Sil
    2. peki ağrıması büyümeye mi işaret :))

      Sil
    3. Onada bişey diyemem yani bende ağrı falan olmamıştı. :/

      Sil
  13. yaaaa çok merakk ettim şimdi.. göğüslerim büyük normalde ama surekli kilo verip aldığım için yumuşama oldu acaba bu çay eski hallerine getirir miii.. bide sey sallama olsa oluyor mu yoksa aktardan taze mi alalım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla o konuda bir bilgim yok :/
      Ben aktardan almıştım ve her seferinde taze yapıyordum yani daha iyidir. Sallamanın işe yarayacağını düşünmüyorum. :)

      Sil
    2. aslında bende tazesinden yanayım ama aktar epey bi uzakta elimdede sallamaları var.. bi deniyim böyle bitireyim elimdekileri bi faydası olursa yazarım buraya

      Sil
    3. Tamam o zaman bir dene bakalım. Çok sevinirim eğer haber verirsen hem başkalarıda bilgilenmiş olur. :)

      Sil
    4. yaaa bu rezene bilidğin rakııı gibi kokuyorrr :D

      Sil
    5. Evet canım anason kokuyor ama tadında ben hissetmiyorum. Artık alıştığımdan mı bilemem ama bana güzel geliyor hehe :)

      Sil
    6. oda arkadaşlarım kafa yapıcaksa bizde içelim demeye başladılar.. :D makaranın önünü alamıyorum gizemm.. yalnızz benimle beraber 5 kişi daha başladı :D

      Sil
    7. Ahaha malesef sadece kokuyla kalıyor deseydin :D
      Ne güzel, umarım hepiniz emeklerinizin karşılığını alırsınız. :)

      Sil
    8. inşallahh gizemm.. :)

      Sil
    9. selam cnm bir türlü mesaj olayını yapamdım inş yazım gider belkide gidiyordur bilemiyorum :)) 2 ay olmuş küre başlayalı bir faydasını gördünmü adacayını inan içemiyorum iğrenç bir şey ama faydası varsa şayet içerim doğumdan sonra göğüslerimde içleirnde boşalma ve küçülme söz konusu oldu şuhan rezene ve buz mesajı yapıyorum 5 gün oldu bi dolgunluk oluştu ama az birşey ve ben poşet caydan yanayım içlerinde zaten aynı tohumlar var aktarlara güvenmiyorum acık şekilde ne kadar muhavasa ediyorlar bilmiyoruz bile ne kadar bekleniyor kim bilir ondan poşet cay diyorum neyse fazla uzattım galiba senden sonuçu bekliyorum

      Sil
    10. Merhaba Dilara, aldığınız adaçayına göre tatları değişiyor. Bazısı acı oluyor bide Akdeniz bölgesinde yetişen adaçayı acı değildir. Ondan almak istiyorum derseniz aktara yardımcı olur ve rahatça içebilirsiniz. :)

      Sil
  14. merhaba kevser yazılarını okudumda 2 ay olmuş başlayalı sende bi deyişiklik oldumu gözle görülen poşet cay meselesinde de kesinlikle poşet cay diyorum kapalı şekilde muhavasa edildiği için bana daha sağlıklı geliyor aktarlar ne kadar uzun zaman acıkta muhavasa ettiklerini bilmiyoruz ondan yani :)) şu adacayı olayı iğrenç birşey ama denildiği gibiyse içmeye kesinlikle değer senden bi haber bekliyorum cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Kevser değilim ama yinede birkaç şey söyleyebilirim :) Poşet çayın içine uzun süre dayanabilmesi için katkı maddesi ekliyorlar o yüzden ben genel anlamda poşet çay kullanmıyorum. Faydası olur mu onu bilemiyorum. Aktardan aldıklarımla ben kullandığımda 75'den 88'e çıkmıştı. Uzun süredir kullanmıyorum o yüzden şuanda 80'e düştüler.Kullandığınız sürece etkilidir. :)

      Sil
  15. teşekür ederim gizem ama poşet cayda işe yarayabilir gibi geliyor bana :D kıbrısta yaşıyorum burda aktarcılara sorcam tazeliğine güvenmediğimden aktardan almıyorum ama bu kürü senin dediğin gibi uygulamak lazım benim şimdiden göğüslerde dolgunluk başladı rezeneyle ve buz mesajıyla oldu dünde rezene ve adacıyını başladım inat ve azim bende fazla yeterki işe yarasın eğer büyümüde gercekleşirse benden mutlusu olmaz takıntıdan daha ötede bende bu olay şimdiden teşekürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmm o konuda bilmediğim için bişey diyemeyeceğim Dilara'cım.
      Gerçekten işe yaradı ben uyguladığımda umarım sende emeklerinin karşılığını alırsın. :)

      Sil
  16. inş gizemcim inş hayırlısıyla her bünyede farklı gelişim sonuçlanır ama sende ne kadar zaman içinde 75 den 88 cıktın notu aldım bi kenara beden ölüçümü yazdım 45 gün sonra ölcücem tekrar o gün geldiğinde yazarım buraya deyişikliği şimdiden binlerce teşekür cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru söylüyorsun her bünyede farklı etkileri olur.Sanırım 3 ayda o hale geldiler. Çok sevinirim sonucunu paylasirsan, rica ederim Dilara'cım. :)

      Sil
  17. kesinlikle sonuçu yazacam iyi yada :)) kötü artık :(( bakalım 45 gün sonra ne olacak cnm göğüs olayın slikona kadar düşünüyordum şu zamanda araştırmalar yapıyordum fakat senin yazını görünce bunuda deneyim dedim zaten silikon olayını kesinlikle istemiyorum ama mecbur hissediyordum kendimi o kadar kötü durum anlayacan allahım inş olurda o yapay olayını düşünmem ve hayatımda bu kür herzaman olacak yeterki hep aynı şekilde kalsınlar razıyım bu cayı içmeye cevremde cok insan var göğüs konusunda yakınanlar işe yararsa anlatacam onalrında duasını bol bol alacan cnm inş3 ay deyil 5 ayda olsun olsun yeterki :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Silikon bencede pek iyi bir fikir degil yapay olduğundan ama mecbur kalinca tabiki başvurulmalı. Inşallah sen daha çabuk ve etkili bir sonuç alırsın ayrıca teşekkür ederim. :)

      Sil
    2. dilaracım sonuclarını bizimlede paylasırmısın?

      Sil
    3. yağmurcum kürü devam ediyorum hala ama maalesef işe yaramadı

      Sil
  18. amin inş gizemcim düşünmesi bile beni cok ama cok mutlu ediyor :)))

    YanıtlaSil
  19. :D gülmeden geçemicem valla :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saygı çerçevesinde olduğu sürece özgürsünüz. :)

      Sil
  20. ya bu muhteşem bir şey! 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı, çayın dışında çörekotu yağı ile her gün sabah akşam masaj yapıyorum. Farkı şimdiden hissetmeye başladım. Bizimle paylaştığınız için teşekkürler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim asıl ben etkilerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Aynen 1 haftada bile etkisi hissedilmeye başlanıyor. Çörek otuda işe yarıyormuş duymuştum. :))

      Sil
    2. Merhaba. Kaç sene geçmiş üstünden fakat sonuç ne acaba çok merak ettim 🙈 bende sipariş verdim başlayacağım küre.

      Sil
  21. Gizem meraba ben 20 yasindayim ve ilk defa yeni duuydum bir cocuqum var ;( dogmdan sonra emzrdktn sonra goguslerim neredeyse bitti goren boule gogus gormedik diyorlar ins bendede ise yarar deneyecgm rbbmden tk istegm bu ya bende gogus isyiuorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Buse, Allah analı babalı büyütsün :)
      Genelde düzenli uygulayınca işe yaradığını duydumda biliyorumda, umarım seninde işine yarar :)

      Sil
    2. Evet canim ben iki haftadir kullaniyorum gercekten degisikligi farkettim 2 ay daha devam edecegim goguslerimde agri bi haftadan sonra basladi ben iki dogum yaptim bayagi bi yumusamisti bende burda okuyup baslamistim

      Sil
  22. Ben ada cayi ve rezene cayini aldim ama nasil kullancagimi anlamadm sizin yazilarinizdan sonra hemen aksam aktardan aldim bana nasil kullancagimi ikisini bi aradami icecigimi yazarmisiniz gizem hanim tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben malzemeleri göz kararı koyuyordum. Bir french pressin içine mesela 1 çay kaşığı rezene ve 2-3 dal adaçayı koyup üzerine sıcak su koyun ve 5-10dk demlenmesini bekleyip içebilirsiniz. Bir süre sonra zaten damak tadınıza göre malzemeleri ayarlarsınız. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)

      Sil
  23. Guavanin kreminide kullaniyorum meyvesini bulsam onuda alcam cok faydaliymis arastirilmis buda ajda pekkan aciklamisti ben kremini buldum sadece teskkur ediorm size

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç duymamıştım. Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız. :)

      Sil
  24. Cok tesekkur ederim yazimi yorumsz brkmdgnz icin saqolun gelismelri bende yazicam gizem hnm ins olur busfr neler kllndm fayde etmdi ins bu bitklr eder.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim Buse'cim. :)
      İnşallah işine yararlar, çok sevinirim gelişmeleri paylaşırsan. :))

      Sil
  25. Gizem hanim caydanliga su koydum kaynattim bardagmada bir cay kasigi rezeneyi ve 4 dalda ada cayi koydum suyuda ustune bosalttim brdgn ama rezene falan hep yukarda acaba yanlismi yaptim ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rezeneler o şekilde oluyor sorun yok. :)

      Sil
  26. Buzlada msaj yapcam hergun ustune gelismeri yazacagim ':) cayi yptm ictim simdi obkadarda kotu degiilmis agizda biraktigi tad da hos bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende tadını seviyorum. Yani bencede kötü değil. Afiyet olsun. :)

      Sil
  27. Meraba gizem hanım nasilsnz

    YanıtlaSil
  28. Kızlar devamlılık için ne onerirsiniz bana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göğüs büyüten çeşitli yağlarla yapılanları araştırabilirsin yada çayı düzenli olarak içmeye devam edebilirsin. ;)

      Sil
  29. Merhaba gizem hanım bulunduğum yerde aktar yok rezene ve ada çayını sallama poşet çay olarak kullansak nasıl olur birde ben 4gündür kara üzüm çkirdeği unu yiyorum araştırdım gögüs büyütüyormuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sevgi hanım, ben aktardan alıp doğalını kullananlardanım.Daha öncede poşet çay için soranlar oldu ama o konuda kullanmadığımdan dolayı yorum yapamam.İmkanınız varsa doğalını kullanmanızı tavsiye ederim. Kara üzüm çekirdeğinin tozunu bende denedim ama tadını sevmediğimden bırakmıştım. :)

      Sil
    2. Ben poşet adacayini sekerli bi sekilde ictigim halde toparlanmıs hale geliyo 1 2 hafta icinde yani poset cayda etkili

      Sil
  30. Adacayi ve rezeneyi bende bugun basladim ama bu caylar kilo yapar diye duydum.hormonlar calisdigi icin. Bugun bitki adigim yerdeki kadin bana şunu tavsiye etti.Şerbet otunu bol miktarda koyub cok az su koyucaz kaynadikdan sonra vazelinin tamamini ekliycaz kayniycak.sonrada ocakdan alip icine havuç yagi koyucaz bu karisimi sovudukdan sonra bir gun dinlenmeye koyucaz.sabah aksam guzel masac yaparak memelere surecez 15 dk fln masac yapmamiz yeterlidir.bunlar gogusleri kalici seklde buyutecekmiş ben bugunden basladim degisim olursa burda paylasacam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adaçayı ve rezenenin kilo yaptırdığını ilk defa sizden duydum çünkü ne kadar çok içersen o kadar sık tuvalete gidiyorsun. Size tarif edilen formülü ilk defa duyuyorum.Tabii işe yararsa bizimle paylaşın. :)

      Sil
  31. Benimde göğüslerim erkek gibi dümdüz hiç yok sevgilimle evlilik karari aldik cok korkuyorum bu yuzden ayrilir diye onu seviyorum Ne yapmaliyim sizce göğüslerimi büyütmek icin 22 yasindayim 43 kiloyum :( 😢😢

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla Elif'cim bu konuyu erkek arkadaşınla konuşsan daha iyi olabilir. Hakim olmadığım bir konu olduğundan yardımcı olamam. 😏

      Sil
  32. Kızlar bende başlıyorum inşallah etkisi olur çok mutsuzum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inşallah ben evliyim ve 3 çocuğum var goguslerim hiç yok ve daha 25 yaşındayım citirim yani :):) eşim beni sevsin yaaaaa

      Sil
  33. Gizem çim bu çayı ictikten sonra masaj yapmaya gerek var mı:/:/:)

    YanıtlaSil
  34. Kulanirken seker veya tatlandirici kulaniyoruzmu

    YanıtlaSil
  35. Merhaba Gizem, yorumum eklendimi emin değilim :) O yüzden birdaha yazıyorum :) Sen bu tarifi uygulayıp sonuç alalı bayağı uzun bir zaman olmuş. 2013ten bu yana kullanmaya devam ettin mi ve ölçülerinde değişiklik oldumu? birde herhangi bir şikayetin oldumu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Burcu, çayı bıraktığında vücudundaki etkilerde geri çekiliyor.Yani çay içmeyi bırakınca eski haline dönüyor.
      Uzun zamandır içmiyorum. İçtiğim zamanlardaysa herhangi bir şikayetim olmamıştı. :)

      Sil
  36. Ben iki haftadir iciyorum ada cayi ve rezene karisimini gercekten degisikligi fark ettim birinci haftadan sonra goguslerimde sizlama oldu iki cocuk annesiyim goguslerim bayagi bi yumusamisti iki ay daha devam etmeyi dusunuyorum ins istedigim sunuca ulasicam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşinize yaramasına sevindim. Umarım istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. 😊

      Sil
  37. Merhaba gizem hanım benim gogusler de mandalina kadar adacayi aldım sabah akşam içiyorum ara sıra sizlama oluyor goguslerimde sizce faydasını gorurmuyum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, sızlama varsa zaten işe yaramaya başlamış. Umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡