Hem Hesaplı Hem Kaliteli Baskül Modelleri

by - 20:44


Hem Hesaplı Hem Kaliteli Baskül Modelleri

Küçük ev aletleri içerisinde yer alan dijital baskül modelleri, birbirinden farklı pek çok markanın üretimi ile alıcılarına sunulmakta ve bugün neredeyse her evin vazgeçilmezlerinden birisi olarak anılmaktadır. Farklı renk ve model seçenekleri ile birçok kişinin tercihi olan banyo baskülü çeşitleri, ince tasarımları ile banyolara şıklık katmakta ve pratik kullanımları ile alıcılarını memnun etmeyi sürdürmektedir. Bugün birçok küçük ev aletleri üreticisi firma, son teknoloji ürünü baskül modellerini piyasaya sürmeye devam etmekte ve bu da bir yerden sonra alıcılar için en doğru baskül seçimini oldukça zor bir hale getirebilmektedir. Bu nedenle piyasanın en hesaplı ve en kaliteli baskül tavsiyesini öğrenmek isteyenlere küçük ev aletleri konusunda uzun yıllardır değişilmez isimlerden birisi olan Arzum tavsiye edilir.






Piyasada bulunabilecek en cazip baskül fiyatları ile adından sık sık söz ettirmeyi başaran Arzum’da müşteriler, farklı renk ve modellerde üretilen baskül modellerinden dilediklerini tercih edebilmektedir. Smartfit teknolojisi adı verilen son teknoloji ürünü vücut analizi baskülü modelleri ile alıcılarının büyük beğenisini kazanan Arzum sayesinde müşteriler, basküllerine vücut ağırlıklarını, BMI analizini, yağ oranlarını, vücut su oranlarını, kas yüzdelerini ve metabolizma yaşlarını kayıt ettirebilmekte ve bu sayede sağlık değerlerini çok daha rahat bir şekilde takip edebilmektedir.
Bluetooth Özellikli Baskül Çeşitleri
Bluetooth bağlantılı baskül arayışında olan müşterilere Feelfit uygulamasına sahip bluetooth özellikli baskül modelleri ile geniş yelpazede bir ürün seçeneği sunan Arzum’da akıllı cihazlara ve cep telefonlarına indirilebilen Feelfit uygulaması sayesinde Smartfit’ten gelen bütün vücut ölçümlerinin telefon ya da akıllı cihazlarda kayıt altına alınması mümkün olmaktadır. Bu sayede bluetooth bağlantılı baskül sahipleri, haftalık, aylık ya da yıllık grafikler üzerinden vücutları ile ilgili her türlü sağlık değeri geçmişine ulaşma fırsatı yakalamaktadır.


Çok Sayıda Veri Analizi İmkanı
Arzum’un vücut analizi yapabilen baskül modelleri birbirinden farklı 13 değeri birden hesap edebilmekte ve bunları kayıt altına alabilmektedir. Yağsız vücut ağırlığı, deri altındaki yağ oranı, vücuttaki su oranı, kemik kütlesi ve bel bölgesi yağlanma oranı gibi en ince detayları dahi rahatlıkla ölçebilen Arzum marka vücut analizi baskülleri bu özellikleri nedeniyle pek çok kişinin de tercihi olmaktadır.

Kısacası Arzum’da her türlü ihtiyaca yönelik baskül modellerine kolaylıkla erişim sağlamak mümkündür. Bu nedenle hem piyasaya göre uygun hem pratik kullanım sunan hem de geniş özellikli baskül arayışında olan herkese Arzum’u ziyaret etmeden baskül almaya karar vermemeleri tavsiye edilmektedir.




You May Also Like

0 Yorum

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡