Yılbaşı Hediye Önerileri #2016

by - 01:30


Merhaba!

Yılbaşı yaklaşmışken henüz hediyesini seçmemiş olanlara ufakta olsa bir yardımım dokunur diye bu yazıyı hazırlamaya karar verdim. Ben çoktan hediyemi hazırladım. Eğer siz hazırlamayanlardansanız birkaç fikrim var ve sizlerle onları paylaşmak isterim...



❤ Elektronik eşyalardan hoşlanan birine; Frends kulaklıklardan yada Philips'in , Sony'nin benzer ürünlerinden alabilirsiniz. 

❤ Son birkaç yıldır çok popüler olan 'ajanda tutma' sevdalısıysa ona çok güzel ajandalardan birini alabilirsiniz. Mesela D&R'ın sitesinde yada Mutluyumçünkü sitesinde çok şirin ajandalar var.

❤ Kahve bağımlılığı bir yana çay çeşitlerini denemeyide çok severim. Geçtiğimiz günlerde deneyimleme imkanım olan Chadotea sitesinde çeşitli paketler ve çaylar var.

❤ Farklı ve kendi yapacağı şeylerden hoşlanan biriyse puzzle yada maket tarzı bişeylerde alabilirsiniz.

❤ Şu zamanlarda en çok ihtiyacımız olan şeylerden biride taşınabilir şarj cihazları olduğundan öyle bişeylerde bakabilirsiniz. 

❤ Kilo sorunu olsun olmasın, sağlıklı yaşamı seven ve uğraşanlar için çeşitli markaların Akıllı bilekliklerdende hediye seçebilirsiniz.

❤ Aynı şekilde sağlıklı yaşam için Katı meyve sıkacağı yada Smoothie blender tarzı bişeyler alıpta mutlu edebilirsiniz.

❤ Özel günler için hazırlanan rakı yada şarap setlerinede bakabilirsiniz. Özel tasarlanan bardaklarıyla birlikte çok güzel görünüyorlar.


❤ ❤ ❤ Kitap, saat, parfüm, telefon yada tablet, kıyafet, ayakkabı, takı vs. gibi şeyleri yukarda söylemedim farkındaysanız çünkü alışılmışın dışında biraz daha farklı şeyler önermek istedim. Tabii klasik hediyelerinde yeri ayrıdır. 

Maksat değişiklik ve gönül almak olduğu için aslında bence hediyenin büyüğü küçüğü olmaz sadece düşünülüp alınması yeterlidir. Sizin bu yılki hediyeleriniz yada hediye fikirleriniz neler? Pekii siz bu yılki yılbaşı hediye önerilerimi nasıl buldunuz? Sizin görüşlerinizide öğrenmek isterim...



You May Also Like

2 Yorum

  1. taşınabilir şarj ve klasik olarak kitap benim için en iyi hediye olur sanırım..

    YanıtlaSil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡