Nivea Soft Krem

by - 01:30

Merhabalar!

Neredeyse 2 yıldan fazla zamandır blog yazıyorum ve ilk defa bir ürün karşılıksız gönderildi. Geçen gün Nivea temsilcisinden mail aldığımda ve bilgilerimi verdiğimde böyle birşey beklemiyordum. Bugün kargo gelince o yüzden çok şaşırdım ve heyecanlandım. Tekrar teşekkür ediyorum...

O görünen teneke kutunun kargoda teslim edildiği halini bir görseydiniz şaşardınız. Annemle zar zor kendi yuvarlak haline döndürebildik. Tesellimse kremlere birşey olmamış olmasıydı...




Nivea soft yıllardır ailemizin değişmeyen tek kremidir. Arada yeni çıkan markalara, kokulara vs. yenilsekte dön dolaş tekrar tekrar alınan krem tabiki bunlardır. Ürünlerin o mis kokusu, yapış yapış olmayan yapısı, hızlı emilmesi vs. gibi özelliklerini zaten anlatmama gerek olmadığını düşünüyorum çünkü sizde hayatınızda mutlaka en az bir kere bu kremlerden kullanmışsınızdır. Sizde seviyor musunuz?

Son söz olarakta Nivea'nın başlattığı bir etiketten bahsedeyim ve gideyim. #BirNumaram etiketiyle yapılan sosyal medya paylaşımlarının içinden seçilenler 1 yıllık Nivea bakım seti kazanacakmış. Ben katıldım bile. Ya siz?




Ürünler firma tarafından gönderilmiştir.
Tamamen şahsi görüşlerimdir.





You May Also Like

2 Yorum

  1. Ben bu kremi daha 1 ay kadar önce bi indirimde keşfetmiştim gerçekten hızlı emiliyor ve nemlendirmesi çok güzel :) Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle canım. Teşekkür ederim. Sende güle güle kullan :)

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡