Valentino: Kim Kardashian & Kris Jenner

by - 01:30

Merhabalar!

Kardashian'lar anne-kız aynı kıyafetleri giymeyi galiba seviyorlar. Daha öncede hatırlarsanız Khole Kardashian ve Kris Jenner'ın aynı elbiseyi giydiği bir karşılaştırma yazısı yazmıştım. Şimdide Kim ve KrisValentino'nun 3.690 dolarlık aynı elbisesini giymiş. 

Uzun kollu, dar, diz altı ve üzeri kırmızı dantelle kaplı olan bu elbiseyi Kim Kardashian siyah bağcıklı Tom Ford topuklularıyla tamamlamış. Böyle bağcıklı yada bileği kapatan ayakkabıları pek sevmiyorum. Bacak boyunu kestiği için daha kısa görünmemize yol açıyor. Kim'in bacak boyuna bakarsanız ne demek istediğimi çok iyi anlayabilirsiniz...


Kris Jenner ise aynı elbiseyi kırmızı topukluları ve siyah clutchıyla tamamlamış. Vücut ölçüleri hemen hemen aynı olduğu için 'sanırım aynı elbiseyi giymişler, gidip 2 tane satın almamışlardır heralde?' diye bir düşünce aklımda dolaşıyor. Eğer öyleyse bence ortada yadırgancak bişeyde yok. Sonuçta hangimiz annemizin dolabından bişeyler bulup giymiyoruzki???


Görseller Google'dan Alıntıdır.

***


Açıkcası elbise yaşına ağır kaçmış olsada Kim'in üzerindeki duruşunu daha çok beğendim. İnce beli ve geniş kalçalarıyla sanki daha güzel taşımış gibime geldi. Bide Kris Jenner'ın ayakkabı ve elbisesinin renk uyumsuzluğunu beğenmedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce hangisi daha güzel taşımış? Sizin görüşlerinizide öğrenmek isterim...






You May Also Like

7 Yorum

  1. kris bariz şekilde kim'le yarışıyor.. elbiseyi fena taşımamış ama dediğin gibi ayakkabı cık olmamış..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kris Jenner bence sadece Kim'le değil nerdeyse bütün kızlarıyla yarışıyor.Yakında Kendall ve Kylie'yle de aynı giyinmeye başlarsa hiç şaşırmam :)

      Sil
  2. Kırmızı dantelli elbiseyi kırmızı ayakkabıyla kombinlemek mi :) Hayır hiç sevmedim bunu Kim Kardashian daha başarılı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi ya bende öyle düşünüyorum. Aslında Kim'inde ayakkabı seçimi pek iç açıcı değil ama Kris Jenner'ınki gibi kırmızı olmasındansa iyidir. :)

      Sil
  3. Merhabaa bende geldim bloguna hemen :)) bu arada ben Kim'i pek sevmiorm. Daha cok medyanin abarttigi bi kadn benim icin. Ayrica bildigin obez bu kadin :)) ayhh ne doluymusum kadina haha :)) artik takipcinimm. Sevgilerrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, valla bende aynen senin gibi düşünüyorum. Pek sevmiyorum ve medyatikliği sayesinde dillerden düşmediği gözle görülür bir gerçek. Tüm bunlara rağmende Kanye West'in sayesinde olan bu yeni giyim tarzını beğenmeye başladım o yüzden takipteyim. Sevgiler :))

      Sil
    2. Buarada hoşgeldiinnn. ^_^
      Sanırım bende dolmuşum bak Kim'e laf söylemekten bir hoşgeldin demeyi bile unutmuşum ahahs :D

      Sil

♡ Yorumlarınız için teşekkürler... ♡